UKK live: Roihu-vuosi alkaa!

Seuraavan UKK liven teemana on yleisemmät kysymykset Roihuun liittyen. Missä mennään ja mitä olisi hyvä tietää Roihu-vuoden alkajaisiksi?

UKK live tulee taas! Tällä kertaa paneudutaan Roihu-vuoden alkajaisiksi yleisimpiin kysymyksiin Roihuun liittyen. Tule mukaan seuraamaan keskustelua polttavista aiheista ja tenttaamaan tekijöitä mieltäsi askarruttavista asioista!

Roihu vuosi alkaa – kuumimmat kysymykset! -tapahtuma järjestetään 13.1. klo 18 alkaen onlinepalvelu Skypen välityksellä. Linkki osallistumiseen ja lisätietoa tapahtuman sivulta Facebookissa.

Mikä UKK live?

UKK live on kerran kuukaudessa pidettävä avoin paneelikeskustelu. Kyselytuokiota vetää leirinjohtaja Heikki, jonka lisäksi muitakin Roihun tekijöitä on paikalla kertomassa mitä tekevät ja miksi sekä vastaamassa yleisön kysymyksiin. Keskustelut ovat avoimia kaikille: jokaiselle osallistujalle, kiinnostuneelle ja partioon tutustujalle!

Linkki keskusteluhuoneeseen ja lisätietoa tulevista UKK liveistä julkaistaan Roihun Facebook-sivulla tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja osallistumaan!

Tulevat UKK livet voit tsekata myös tämän sivun aikataulusta.