RoihuAkatemia osallistujan näkökulmasta

Tuntuuko, että partioharrastus on parasta elämänkoulua? Onnistuuko partioharrastuksen ja opiskelun yhdistäminen?

RoihuAkatemian avulla partiossa vapaaehtoistyönä hankittu osaaminen tehdään näkyväksi sinulle itsellesi, oppilaitoksellesi ja työelämälle.  

RoihuAkatemia on yksi Suomen Partiolaisten Osaaminen näkyväksi -projektin työkaluista. Akatemian yhtenä tehtävänä on tukea leirin tekijöiden osaamislähtöistä pestausta, jossa huomioidaan henkilökohtaiset oppimistavoitteet sekä tuetaan tehtävässä tarvittavaa lisäkoulutusta.

Yleisesite RoihuAkatemiasta

Harjoittelujaksosta opinnäytetyöhön

Roihu2016 tarjoaa monipuolisen ja monialaisen oppimisympäristön. Roihulla sinulla on mahdollisuus tehdä esimerkiksi opinnäytetöitä, harjoittelujaksoja, suorittaa tutkinnon osia sekä opintojaksoja yhteistyössä oman oppilaitoksesi kanssa, opiskelit sitten lukiossa, ammattikoulussa tai korkeammalla asteella. Väitöskirjatutkijoillekin riittää aineistoa ja uutta näkökulmaa.

RoihuAkatemia järjestää partio-opinnäytetöitä esittelevän seminaarin perjantaina 22.7. klo 15-18.

Mistä lähteä liikkeelle?

Lähtökohtana on tietenkin oma tarpeesi ja halusi hyötyä vapaaehtoistyössä saavutetusta osaamisesta. Sovi oman oppilaitoksesi ja pestaajasi kanssa opintosuorituksen laajuudesta. Muista myös sopia, millaista ohjausta tarvitset ja kuinka opintosuorituksesi dokumentoidaan ja arvioidaan. RoihuAkatemia ja pestaaja eivät voi suoraan luvata opintopisteitä tai -suorituksia, koska päätösvalta on aina oppilaitoksella. RoihuAkatemia tukee ja auttaa kaikkia osapuolia yhteistyön syntymisessä, joten ole rohkeasti meihin yhteydessä.

RoihuAkatemian lista etenemisvinkeistä

Vinkkilistan voit tulostaa itsellesi muistiin täältä.

Vastaa RoihuAkatemian kyselyyn!

RoihuAkatemia kerää tietoa Roihun ja partion vaikuttavuudesta. Jos opiskelet ja olet hyödyntänyt tai hyödynnät Roihu-pestiä opinnoissasi, vastaa nopeaan kyselyyn! Kyselyyn voit vastata, vaikka et osallistuisi Roihulle.

Eikö sinulla ole vielä pestiä, mutta haluaisit hyödyntää partio-osaamista opinnoissasi?

Ei hätää! RoihuAkatemia auttaa sinua yhdistämään opinnot ja Roihu-pestit.

Oletko kiinnostunut lasten ja nuorten ohjaamisesta, arkioppimisen validoinnista, parijohtajuudesta, palvelumuotoilusta tai tarinallistamisesta? Vai elämysruuan tarjoamisesta, hygieniaorganisoinnista, leiriarkkitehtuurista, vesirakentamisesta tai erityisruokavalioista? Vain mielikuvitus on rajana opinnäytetyöaiheiden ideoinnissa.

Ota yhteyttä!

RoihuAkatemian logo