Leirin ilmoittautuminen päättyy pian!

Olethan jo ilmoittautunut tulevan kesän roihuavimmalle leirille? Tsekkaa tästä syyt lähteä mukaan!

Roihu on vuoden suurin nuorisotapahtuma, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi! Roihulle lähtemistä ei kannata empiä enää pitkään: leirin ilmoittautuminen loppuu 24.1.2016.

Miksi leirille kannattaa lähteä?

  • Roihu tarjoaa innostavaa leiriohjelmaa kaiken ikäisille! Varsinainen leiri järjestetään yli 12-vuotiaille, mutta myös alle 12-vuotiaat pääsevät osaksi unohtumatonta leirielämystä perheleirissä.
  • Yli 15-vuotiaat pääsevät ohjelmaan osallistumisen lisäksi myös toteuttamaan leiriarkea erilaisissa pesteissä. Leiripesti on opettavainen ja antoisa kokemus kaikilla leirin osa-alueilla: Roihulla tekijöitä tarvitaan esimerkiksi ohjelman vetäjinä, jäätelökioskilla, tietokoneen takana, esiintyjien taustajoukkoina ja leirisairaalassa. Voit valita itsellesi sopivimman pestin, tehden jotain tuttua ja turvallista tai kokeillen jotain aivan uutta!
  • Leirille odotetaan jopa 15 000 osallistujaa. Tule löytämään uusia kavereita ympäri Suomen!
  • Roihulla pääsee tutustumaan erilaisiin kulttuureihin: osallistujia tulee joka puolelta maailmaa. Osaatko jo tervehtiä vaikkapa japaniksi, swahiliksi tai italiaksi?

Neljä syytä siihen, miksi ilmoittautuminen kannattaa tehdä jo nyt:

  1. Tammikuun viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä ilmoittautuneiden lukumäärä määrittää leirin osallistumismaksun: ilmoittautuessasi nyt, osallistut leirimaksun pienentämiseen.
  2. Kun ilmoittaudut leirille 24.1. mennessä, osallistut samalla arvontaan!
  3. Leiri-stipendiä hakeneiden ilmoittautuminen on ehdollinen: mikäli avustusta ei myönnetä, ilmoittautumisen voi perua maksutta.
  4. Mikäli saat kesätyön tai olet vakituisessa työsuhteessa etkä saa kesälomaa leirin ajaksi, voit perua ilmoittautumisesi 31.5.2016 asti ilman kustannuksia! Lue lisää kesätyötakuusta.

Roihun tekijä, muistathan ilmoittautua leirille myös itse!

Mitä vielä odotat?

Ilmoittaudu leirille täällä! Mikäli jokin ilmoittautumiseen liittyvä asia askarruttaa, kurkkaa vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.

Virittäydy leiri-fiilikseen näiden vinkkien avulla: