Roihu-vuosi alkaa pian!

Vuosi 2016 on Roihu-vuosi! Elämysvuoteen pääsevät osallistumaan kaikki partiolaiset ja partioon tutustujat ympäri Suomen.

Aloitetaan Roihu-vuosi iloisesti yhdessä!

Tammikuussa roihahtaa isolla liekillä, kun osallistujat ympäri Suomen kokoontuvat yhteen käynnistämään toimintakautensa! Tavoitteena on saada mahdollisimman moni lippukunta, leirilippukunta, samoajaryhmä, lippukunnan sudenpentuosasto tai mikä tahansa muu kokoonpano järjestämään oman aloitustapahtumansa samaan aikaan, 18.1.2016.
 
Mies jätkänkynttilän kanssa
Kuva: Harri Halmejärvi
Tapahtuma voi olla vanhemmille ja kavereille avoin, yhteinen iltanuotio, ryhmän oma kynttilähetki tai vaikka Roihu-infon muotoon paketoitu lippukuntailtama. Valmista kaavaa aloitukseen ei ole, vaan tapahtumasta saa tehdä juuri sellaisen, mikä oman lippukunnan kulttuuriin ja kalenteriin sopii.
 
Aloitustapahtumien yhteisenä nimittäjänä toimii tapahtuman aikana sytytettävä, oman porukan näköinen ja oloinen liekki. Liekki symboloi Roihu-vuoden käynnistymistä, ja oman tulensa voi sytyttää esimerkiksi myrskylyhtyyn, jätkänkynttilään, yhdessä rakennettuun nuotioon tai lumilyhtyyn - vain mielikuvitus on rajana!
 
Jakakaa kuvia ja videoita omista liekeistänne hashtageilla #roihu2016 ja #now - Roihun nettisivuilla ihastellaan liekkien leviämistä tammikuussa. Katsotaan, saadaanko liekki leviämään yhdessä läpi koko Suomen!
 
Heti 1.1.2016 on luvassa jotain erityistä Roihu-vuoden alkamiseen liittyen Roihun somekanavissa - ota siis seurantaan Roihun tilit Instagramissa, YouTubessa, Snapchatissa, Facebookissa ja Twitterissä, @roihu2016.
 
Käynnistetään vuosi 2016 roihuten!
 
 
Lue lisää Roihu-vuoden kulusta täältä.