Kesäleiri

AURINKOVÄRJÄYS

Auringonvalon avulla voi tehdä vaikka mitä! Värjätkää kangasta auringon ja luonnonmateriaalien avulla ja tehkää vaikka uudet ruokailuvälinepussit!

KALEIDOSKOOPPI

Katso maailmaa erilaisin silmin. Kaleidoskooppi on kuin kiikari, jonka läpi näet maailman värikkäänä ja valoisana.

KEINU

Miten ihanaa onkaan keinua itse tehdyssä keinussa.

LEIRIPORTTI KESÄLEIRILLE

Mistä tulee leirin ensivaikutelma? No tietysti upeasta leiriportista. Kesäleirin ensimmäisenä päivänä rakennetaan leiriportti.

MAAILMAN TÄRKEIN PARTIOLAINEN

Kuka on maailman tärkein partiolainen? Entä kuka on maailman tärkein tyttö tai tärkein poika? Se riippuu tietysti siitä, keneltä kysytään. Meistä jokainen on omalla tavallamme tärkeä: tärkeä osa laumaa, johtajistoa, vartiota tai tukiyhdistystä. Siksi meillä kaikilla partiolaisilla tulisi olla jotain siitä muistuttamassa.

NUOTIORUOKAA

Voiko pitsaa tehdä nuotiolla? KOKOlla voit käristää mitä vaan. Kokeikaa jotain uutta nuotioruokaa, jotain mitä ette ole aikaisemmin tehneet.

ONNENAMULETTI

Jokaiselta leiriltä jää yleensä jokin muisto kotiin vietäväksi. Aktiviteetin amuletti sopii hyvin leirimerkiksi. Amuletin juju on suurennuslasilla polttamisessa, jolla saadaan puuhun hienoja kuvia.

PIMEÄ PÄIVÄ

Pimeässä eivät yksinkertaisetkaan asiat suju niin helposti kuin päivänvalossa. Kokeile miltä tuntuu tehdä asioita pilkkopimeässä.

PUUTTUVAT PALASET

Tällä suunnistusreitillä et jää tyhjin käsin. Suunnista rastilta rastille ja kerää tarvikkeet seuraavaan tehtävään.