Samoajat

#leirikuntoon

Leirillä tarvitset käsi- ja jalkavoimia ainakin kiipeilyyn. Tämä luova treeni kehittää sinun kehoa ja mieltä vaikka kannon nokassa.

K niin kuin kasvis

Kasvisruoka on värikäs, eettinen ja terveellinen valinta. Oletko miettinyt miksi?

Koko maailman Samoajat

Rakenna ystävyyttä yli rajojen ja tutustu siihen, millaista on olla partiolainen muualla kuin Suomessa.

LAPSEN OIKEUDET KRIISITILANTEESSA 1

Mitä ovat lapsen oikeudet? Miksi lapsen oikeuksien sopimus on laadittu? Toteutuvatko lapsen oikeudet omalla kohdallasi? Entä muualla maailmassa? Tämä aktiviteetti on johdatus lapsen oikeuksiin samoajille.

LAPSEN OIKEUDET KRIISITILANTEESSA 2

Mitä ovat lapsen oikeudet? Miksi lapsen oikeuksien sopimus on laadittu? Toteutuvatko lapsen oikeudet omalla kohdallasi? Entä muualla maailmassa? Tämä aktiviteetti pureutuu syvemmin lapsen oikeuksiin ja on jatkoa aktiviteetille Lapsen OIKEUDET KRIISITILANTEESSA 1.

MAAILMAN TÄRKEIN PARTIOLAINEN

Kuka on maailman tärkein partiolainen? Entä kuka on maailman tärkein tyttö tai tärkein poika? Se riippuu tietysti siitä, keneltä kysytään. Meistä jokainen on omalla tavallamme tärkeä: tärkeä osa laumaa, johtajistoa, vartiota tai tukiyhdistystä. Siksi meillä kaikilla partiolaisilla tulisi olla jotain siitä muistuttamassa.

MERIPELASTUS

Veden varaan voi joutua äkillisesti ja apua voi tarvita myös uimataitoinen. Osaatko auttaa henkilön ylös vedestä? Kuinka kauan pystyt kellumaan ja odottamaan apua?