Tarpojat

#SÄOOTLIEKEISSÄ

Tarpojat tutustuvat sosiaaliseen mediaan.

K niin kuin kasvis

Kasvisruoka on värikäs, eettinen ja terveellinen valinta. Oletko miettinyt miksi?

LAPSEN OIKEUDET KRIISITILANTEESSA 1

Mitä ovat lapsen oikeudet? Miksi lapsen oikeuksien sopimus on laadittu? Toteutuvatko ne omalla kohdallasi? Entä muualla maailmassa? Aktiviteetti on johdatus lapsen oikeuksiin.

LAPSEN OIKEUDET KRIISITILANTEESSA 2

Mitä ovat lapsen oikeudet? Miksi lapsen oikeuksien sopimus on laadittu? Toteutuvatko ne omalla kohdallasi? Entä muualla maailmassa? Tämä aktiviteetti on jatkoa aktiviteetille LAPSEN OIKEUDET KRIISITILANTEESSA 1.

LEIRIPORTTI

Erilaisia leiriportteja on yhtä monta kuin tekijöitäkin! Millainen on sinun tai teidän näköisenne leiriportti? Tarpojan tehtävänä on tutustua erilaisiin leiriportteihin ja suunnitella omannäköisensä portti Roihun savulle tai lippukunnan omalle leirille.

MAAILMAN TÄRKEIN PARTIOLAINEN

Kuka on maailman tärkein partiolainen? Entä kuka on maailman tärkein tyttö tai tärkein poika? Se riippuu tietysti siitä, keneltä kysytään. Meistä jokainen on omalla tavallamme tärkeä: tärkeä osa laumaa, johtajistoa, vartiota tai tukiyhdistystä. Siksi meillä kaikilla partiolaisilla tulisi olla jotain siitä muistuttamassa.

ME EI KIUSATA

Meidän vartiossa ei kiusata! Näytetään se myös muille!

NARULLA TEKEMISTÄ

Ovatko perussolmut hallussa? Entäpä köytökset? Aktiviteetissa tarpojat kertaavat perussolmut ja kuvaavat yhdestä opetusvideon seikkailijoille.

Pussiruoka 2.0

Italianpata ei ole oikeasti kotoisin pussista, vaan sen voi tehdä myös tuoreista raaka-aineista!

ROIHUFRENDIT

Oletko aina miettinyt, miten saat yhteyden leirin tai partiotapahtuman jälkeen uusiin ystäviisi? Partioystäväkirjaan on helppo kerätä kavereiden tärkeät tiedot ja uusien ystävien tavoittaminen on entistä helpompaa!

TUNNUSTA VÄRIÄ

Mistä tunnistaa meidän vartion? Tehkää vartiollenne nimikkovaate, niin vartiokaverit löytyvät Roihullakin helpommin. Ja ennen kaikkea: kaikki muutkin huomaavat, että juuri teidän jenginne on liikkeellä!