Seikkailijat

ARVIOI AIKAA

Tuntiin mahtuu 60 minuuttia ja minuuttiin mahtuu 60 sekuntia. Kuinka pitkä aika on sekunti? Seikkailijan tehtävänä on arvioida, kuinka pitkä aika minuutti on ja valmistaa virtauskello vedestä.

K niin kuin kasvis

Kasvisruoka on värikäs, eettinen ja terveellinen valinta. Oletko miettinyt miksi?

KATKAISE NARU NUOTIOLLA

Aktiviteetissä seikkailijat saavat rakentaa nuotion ja kilpailla pienissä porukoissa.

LAPSEN OIKEUDET 1

Mitä ovat lapsen oikeudet? Miksi lapsen oikeuksien sopimus on laadittu? Toteutuvatko ne omalla kohdallasi? Entä muualla maailmassa? Tämä on ensimmäinen kahdesta aktiviteetista, joissa tutustutaan lapsen oikeuksiin.

LAPSEN OIKEUDET 2

Mitä ovat lapsen oikeudet? Miksi lapsen oikeuksien sopimus on laadittu? Toteutuvatko ne omalla kohdallasi? Entä muualla maailmassa? Tämä on toinen kahdesta aktiviteetista, joissa tutustutaan lapsen oikeuksiin. Tässä aktiviteetissa tutustumiskohteena on erilainen arki kehitysmaissa.

MAAILMAN TÄRKEIN PARTIOLAINEN

Kuka on maailman tärkein partiolainen? Entä kuka on maailman tärkein tyttö tai tärkein poika? Se riippuu tietysti siitä, keneltä kysytään. Meistä jokainen on omalla tavallamme tärkeä: tärkeä osa laumaa, johtajistoa, vartiota tai tukiyhdistystä. Siksi meillä kaikilla partiolaisilla tulisi olla jotain siitä muistuttamassa.

Pussiruoka 2.0

Italianpata ei ole oikeasti kotoisin pussista, vaan sen voi tehdä myös tuoreista raaka-aineista!

SMOOTHIE

Aktiviteetissä pohditaan smoothien avulla mistä partio koostuu tai missä minä olen hyvä.

TULIVUORI

Millainen on tulivuorenpurkaus? Miksi sähköt pimenevät odottamattomasti? Mikä on tornado? Luonto on voimakas emmekä voi siihen itse vaikuttaa. Helpompaa on ymmärtää luonnon katastrofeja ja –ilmiöitä.

TUULIVOIMA-AUTOT

Auto kuljettaa meidät kätevästi paikasta toiseen. Menemme sillä kouluun ja harrastuksiin, mutta ajattelemmeko koskaan, miten paljon energiaa auton liikuttaminen vaatii? Tehkää yhdessä joukkueenne kanssa tuulivoima-autot.