Olet täällä

Vaeltajatapahtuma VÄRE 2018

Hae pestiä ottamalla yhteyttä ilmoituksessa mainittuun henkilöön. 

 


 


Ohjelmajohtaja: Vaeltajaohjelman aktiviteetit

Pestin sijainti organisaatiossa: VÄRE 2018, tapahtumajohtajien alaisuudessa, staabi

Pestin pituus: 2018 syksyyn

Johdettavien määrä: Enemmän kuin 10

Pestiesimies: Tapahtumajohtajat Siiri Niinivirta siiri.niinivirta@partio.fi, 050-4066289 ja Emma Japisson emma.japisson@partio.fi, 050-0607462

Kuvaus pestistä: Vaeltajatapahtuma on vaeltajaikäisten vuoden 2018 kohokohta, johon osallistuu jopa 1000 vaeltajaa ympäri Suomen. Väre järjestetään Evolla 31.8.–2.9.2018 ja nyt etsitään tekijöitä tapahtuman ytimeen.

Vaeltajaohjelma muodostuu pakollisista ja vallinaisista rasteista. Tässä pestissä pääset toteuttamaan tiimisi kanssa paikan päälle vaeltajaohjelman valinnaisia rasteja ja keksimään aktiviteeteille mitä erikoisempia ja erilaisia toteutustapoja rentoutumisesta ryhmässä tehtäviin juttuihin ja kunnon actioniin. Tavoitteena on, että jokainen tapahtumaan osallistuja löytää itselleen sopivia juttuja tehtäväksi, mutta pääsee myös haastamaan itseään. Väreeltä lähtiessä vaeltajalle jää ohjelmasta pohdittavaa ja ohjelmassa heräävät ajatukset kantavat toivottavasti pitkälle partiossa ja sen ulkopuolella. Vaeltaja myös innostuu tekemään vaeltajaohjelmaa joko yksin tai vartionsa kanssa lippukunnassaan/alueellansa.

Lisää vaeltajaohjelmasta ja valinnaisista rasteista täällä: https://partio-ohjelma.fi/partio-ohjelma/vaeltajat-18-22-v/

Pestissä tehdään ainakin alkuvaiheessa yhteistyötä kahden muun ohjelmajohtajan kanssa. Puuttuuko ohjelman osa-alueelta joku pesti tai oletko kiinnostunut useamman pestin osasista? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan paras pesti sinulle ja tapahtumalle.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus: Hakija on vähintään vaeltajaikäinen. Partiojohtajan valtakirja ja aiempi kokemus suurista projekteista esim. jossain pienemmässä pestissä katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Jonkinlainen vaeltajaohjelman tuntemus tai vähintään kiinnostus on pestissä eduksi.

Pestissä pääsee oppimaan: Pestissä pääset toimimaan osana suuren tapahtuman johtoryhmää ja näet aitiopaikalta tapahtuman toteutusta alusta lähtien. Kartutat projektiosaamista ja pääset toteuttamaan omaa visiotasi.

Pestissä pääsee harjoittelemaan seuraavia johtamistaitoja: Pestissä pääsee toimimaan tiimin johtajana ja toteuttamaan villeimmätkin ohjelmaideasi. Pääset siis oppimaan niin tiimin kuin itsensä johtamistakin. Lisäksi pestissä pääset työskentelemään erilaisten sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Lisätietoja: Tapahtumajohtajat Siiri Niinivirta siiri.niinivirta@partio.fi, 050-4066289 ja Emma Japisson emma.japisson@partio.fi, 050-0607462

Hakeminen:  Mahdollisimman pian vapaamuotoisella hakemuksella Siiri Niinivirta  siiri.niinivirta@partio.fi


 

Kokemus- ja elämysjohtaja

Pestin sijainti organisaatiossa: VÄRE 2018, tapahtumajohtajien alaisuudessa, staabi

Pestin pituus: 2018 syksyyn

Johdettavien määrä: 2–10

Pestiesimies: Tapahtumajohtajat Siiri Niinivirta siiri.niinivirta@partio.fi, 050-4066289 ja Emma Japisson emma.japisson@partio.fi, 050-0607462

Kuvaus pestistä: Vaeltajatapahtuma on vaeltajaikäisten vuoden 2018 kohokohta, johon osallistuu jopa 1000 vaeltajaa ympäri Suomen. Väre järjestetään Evolla 31.8.–2.9.2018 ja nyt etsitään tekijöitä tapahtuman ytimeen.

Miltä Väreen tulisi näyttää ja kuulostaa? Miten vaeltajan kokemus muodostuu ja mikä tekee tapahtumasta eheän? Elämys- ja kokemusjohtajana varmistat, että Väre on mietitty kokonaisuus, joka etenee soljuvasti ja selkeästi. Väreen ilme tapahtuman aikana on sinun käsissäsi, tule tekemään siitä paras mahdollinen.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus: Hakija on vähintään vaeltajaikäinen. Partiojohtajan valtakirja ja aiempi kokemus suurista projekteista esim. jossain pienemmässä pestissä katsotaan eduksi mutta eivät ole välttämättömiä.

Pestissä pääsee oppimaan: Pestissä pääset toimimaan osana suuren tapahtuman johtoryhmää ja näet aitiopaikalta tapahtuman toteutusta alusta lähtien. Kartutat projektiosaamista ja pääset toteuttamaan omaa visiotasi.

Pestissä pääsee harjoittelemaan seuraavia johtamistaitoja: Pestissä pääset työskentelemään kaikkien tapahtuman osa-alueiden kanssa ja kartutat osaamista etenkin verkostossa ja erilaisten tiimien välillä johtamista. Pääset myös visioimaan jotain aivan uutta ja toteuttamaan ideasi käytännössä.

Lisätietoja: Tapahtumajohtajat Siiri Niinivirta siiri.niinivirta@partio.fi, 050-4066289 ja Emma Japisson emma.japisson@partio.fi, 050-0607462

Hakeminen: 22.11. mennessä vapaamuotoisella hakemuksella Siiri Niinivirta siiri.niinivirta@partio.fi


Muu, mikä?

Pestin sijainti organisaatiossa: VÄRE 2018

Pestin pituus: ?

Johdettavien määrä: ?

Pestiesimies: Tapahtumajohtajat Siiri Niinivirta siiri.niinivirta@partio.fi, 050-4066289 ja Emma Japisson emma.japisson@partio.fi, 050-0607462

Kuvaus pestistä: Vaeltajatapahtuma on vaeltajaikäisten vuoden 2018 kohokohta, johon osallistuu jopa 1000 vaeltajaa ympäri Suomen. Väre järjestetään Evolla 31.8.–2.9.2018 ja nyt etsitään tekijöitä tapahtuman ytimeen.

Innostuitko Väreestä, mutta et löytänyt vielä sinulle sopivaa pestiä? Tai haluaisitko ilmiantaa kaverisi pestiin, mutta et oikein tiedä millaiseen? Ei hätää! Ota yhteyttä tapahtumajohtajiin ja jaa ideasi, huolesi ja intosi, niin Suomen paras vaeltajatapahtuma on monta askelta lähempänä.

Pienempiä pestejä Väreelle aukeaa kevään ja kesän 2018 aikana, seuraile meitä siis somessa ja osoitteessa vare.partio.fi