Olet täällä

Talousvaliokunnan avoimet pestit

Hae pestiä ottamalla yhteyttä ilmoituksessa mainittuun henkilöön.

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorten vapaaehtoisjärjestö, jolla on 65.000 jäsentä. Partiossa lapset ja nuoret kasvavat aktiivisiksi, itseensä ja tulevaisuuteen luottaviksi maailmankansalaisiksi. Tämän mahdollistavat noin 25 000 aktiivista vapaaehtoista. Suomen Partiolaisten keskusjärjestöpestissä pääset antamaan panoksesi muiden vapaaehtoisten työn tukemiseen, kehittämään itseäsi, hankkimaan osaamista ja ennen kaikkea nauttimaan yhdessä tekemisestä partiohengessä.


 

Talousvaliokunnan jäsen (talous tai varainhankinta)

Pestin sijainti organisaatiossa: Talousvaliokunta

Pestin pituus: Kaksi vuotta

Pestin kuvaus: 

Haettavat luottamushenkilöt tulevat toimimaan sekä koko talousvaliokunnan kokoonpanossa että pienemmässä vastuualueen työryhmässä vastaten erityisesti tietystä vastuualueesta. Pestiin kuuluu myös oman pestin ja ryhmän toimintatapojen kehittäminen.

Pestattavat henkilöt vastaavat ensisijaisesti joko järjestötalouden kehittämisestä ja seurannasta tai järjestön varainhankinnan kehittämisestä. Molempiin vastuualueisiin pestataan useita luottamushenkilöitä, joiden keskinäinen työnjako sovitaan pestikeskustelun yhteydessä pestattavien toiveiden ja osaamisen mukaan.

Vastuualueista talouden kehittäminen ja seuranta pitää sisällään budjetoinnin kehittämisen ja seurannan, riskihallinnan kehittämisen ja projektikontrollin. Varainhankinta kattaa nykyisten varainhankintakampanjoiden kehittämisen sekä uusien varainhankintamuotojen suunnittelun.

Sinulta toivomme:  Aikaisempi kokemus joko taloushallinnosta tai varainhankinnasta on pestissä erittäin suotavaa. Järjestötalouden tai myynnin tunteminen helpottaa pestin hoitamista.             

Pestissä saat mahdollisuuden oppia: Pestissä saa monipuolisen käsityksen talouden ja varainhankinnan johtamisesta suuressa järjestössä. Pestissä saa myös kokemusta toimintatapojen kehittämisestä ryhmässä.  

Lisätietoja: Kaikissa rooleissa toimitaan yhteistyössä järjestön toimihenkilöiden kanssa, jotka vastaavat käytännön toimista.

Pesti käsittää noin kuusi talousvaliokunnan kokousta vuodessa ja 4–6 työryhmäkokousta sekä niiden valmistelut. Pestiin kuuluu myös itsenäinen työskentely kokousten välissä. Lisäksi toivotaan osallistumista Suomen Partiolaisten luottamushenkilöiden yhteisiin tapahtumiin sekä pestikohtaisesti muihin tarpeellisiin tapahtumiin."

Pestiesimiehenä pestissä toimii ja hakemukset vastaanottaa: Valiokunnan puheenjohtaja Pekka Hankela, pekka.hankela@partio.fi, 0405380238