Partion Ystävät

Yhdenkään lapsen ei kuulu jäädä yksin

Yksinäisyydellä on lapsen kehitykselle valtavia seurauksia. Suomessa joka viides lapsi ja nuori on yksinäinen ja joka kolmannella ei ole harrastusta.

Me partiossa haluamme, että jokaisella lapsella ja nuorella on paikka johon kuulua ja jossa solmia uusia ystävyyssuhteita sekä kokea uusia asioita ystävien kanssa.

Sanomme partion vuosilahjoittajia Partion Ystäviksi. Ryhtymällä Partion Ystäväksi autat lapsia ja nuoria, jotka muuten jäisivät ilman harrastusta. Lisäksi saat ajankohtaista tietoa lahjoituksellasi tehtävästä työstä sekä Partion Ystävät -pinssin merkiksi siitä, ettet tahdo kenenkään jäävän yksin.

Olen valmis auttamaan!

Lippukuntaa tukemalla autat myös ruohojuuritasolla
Vuosilahjoituksen yhteydessä voit tukea myös halumaasi lippukuntaa. Lippukuntien arjessa jo muutaman kympin lahjoituksella on suuri merkitys. Voit auttaa esimerkiksi omalla asuinalueellasi toimivien lippukuntien nuoria tarjoamaan edullisempia retkiä tai kehittämään kokoontumistilojen esteettömyyttä. Summan voit valita itse – jokaisella eurolla on väliä.

Valitse, mihin haluat kohdentaa vuosilahjoituksesi:

1. Haluan tukea vähävaraisen lapsen harrastusta

Partion jäsenmaksu on noin 70 euroa vuodessa. Tämän lisäksi retket, leirit ja varustehankinnat muodostavat oman vuosittaisen kulueränsä. Vaikka partio on edullinen harrastus, edes se ei ole kaikkien perheiden ulottuvilla. Lahjoituksesi avulla voimme tarjota jäsenmaksuvapautuksia, leiristipendejä ja hankkia lainattavia varusteita, jottei harrastaminen jäisi kenelläkään rahasta kiinni.

Lahjoita

 

2. Haluan antaa lapselle mahdollisuuden harrastaa kaikkialla Suomessa

Harrastukset eivät ole samalla tavalla saatavilla koko maassa. On alueita, joilla maantieteelliset etäisyydet ovat pitkiä ja asutus harvaa - sekä alueita, joilla esimerkiksi vapaaehtoisia ohjaajia on vaikea löytää. Tuellasi perustetaan uusia lippukuntia haja-asutusalueille ja koulutetaan vapaaehtoisia, jotta partioharrastus saadaan kaikkien lasten ja nuorten ulottuville.

Lahjoita

 

3. Haluan, että partio kuuluu ihan kaikille

Monet lapset ja nuoret tarvitsevat harrastamiseen erityistä tukea. Fyysinen vamma, henkinen erityistarve tai puutteellinen kielitaito voivat nostaa harrastuspaikan kynnyksen kohtuuttoman korkealle. Käytämme lahjoituksesi esimerkiksi selko- ja monikielisten materiaalien tuottamiseen, tilojen esteettömyyteen, apuvälineiden hankintaan ja maahan muuttaneiden kotoutumiseen liittyviin projekteihin. 

Lahjoita

 

 

  4. Käyttäkää lahjoitukseni siihen, missä sitä eniten tarvitaan

Haluan, että lahjoitukseni käytetään harrastamisen esteiden purkamiseen siellä, missä tukea tarvitaan eniten.  

  Lahjoita

 

 

 

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Katso Kysymyksiä ja vastauksia!

Kuvat: Mikko Roininen, Järvenpään Scoutit ja Essi Koski.

Kyllä, ryhdyn Partion Ystävät -vuosilahjoittajaksi!

40 €
Kyllä, haluan lisäksi tukea suoraan tiettyä lippukuntaa vapaavalintaisella vuosilahjoituksella

Lisälahjoitus lippukunnalle

10 €

Omat tietoni

I framtiden jag önskar att meddelandena från Scoutingens vänner sänds åt mig på svenska

Ryhtymällä Partion Ystävät -vuosilahjoittajaksi hyväksyn, että tietoni tallennetaan partion asiakastietorekisteriin. Rekisteriseloste on luettavissa täällä