Olet täällä

Näin partiolaiset kertovat vapaaehtoistyössään hankkimastaan osaamisesta

 
 
"Pitkällä partiotaustalla oli iso merkitys siinä, että olen saanut nykyisen työpaikkani. Valintakriteereinä olivat korkeakoulututkinto, kokemus projektityöskentelystä ja kokemus nuorisoalalta - näistä viimeisen olen kartuttanut lähes kokonaan partiossa. Töissä hyödynnän partiossa oppimaani, mm. projekti-, johtamis- ja talousosaamista, päivittäin. Useat partiossa tutuiksi tulleet koulutus- ja ryhmätyöskentelyn menetelmät olen ottanut käyttöön myös töissä."
- Sonja, partiojohtaja
 
"Kesätöiden haussa partiossa tehdystä vastuutehtävistä on ollut apua, kun muuta työkokemusta ei juuri ole. Olen saanut myös hyväksiluettua lukiokursseja partion ansiosta."
- Arttu, sudenpentulauman vetäjä
 
Pääsin Roihulla leirisairaalaan sairaanhoitajaopiskelijan pestiin. Tein siellä ns. virallisen harjoittelun protokollan mukaan, jonka yritän nyt lukea osaksi opintojani. Prosessi on vielä vaiheessa, mutta ainakin saan kerrytettyä viikon leiripestillä yhden opintopisteen verran vapaasti valittaviin opintoihin. Hain pestistä sähköistä osaamismerkkiä ja kerroin huikeasta kokemuksestani sekä opiskelu- että työkavereilleni. Kaikki alan kokemus on plussaa ja siitä on varmasti hyötyä kesätöitä hakiessa! 
 - Milla, sairaanhoitajaopiskelija