Olet täällä

Partion asiakaspalvelu

Minkälaista palvelua tarvitset? 

Suomen Partiolaiset tarjoaa palveluja niin partiolaisille, partion vapaaehtoisille kuin partiolippukunnille, -piireille ja muille partioyhdistyksillekin. Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa sinua jäsenyyteen, jäsenmaksuihin ja palveluihin liittyvissä kysymyksissä.

Suosittelemme, että tutustut ensin seuraavien sivujen ohjeisiimme. Olemme myös vastanneet usein kysyttyihin kysymyksiinne esimerkiksi partiovakuutuksesta. Oma partiolippukuntasi ja -piirisi palvelevat sinua myös. 

Haluatko muuttaa jäsentietojasi? Omat tiedot voi päivittää näppärästi itse partiorekisteri Kuksassa. Alaikäisen jäsenen tietoja päivittää huoltaja. Katso lisää. Jos et pääse kirjautumaan Kuksaan tai muissa Kuksaan liittyvissä asioissa voit ottaa myös yhteyttä rekisteri@partio.fi

Suomen Partiolaisten henkilöstön yhteystiedot ja Partioaseman aukioloajat

Palaute ja yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Valitse aihe ja käsittelemme palautteesi tai pyyntösi mahdollisimman pian. Tavoitteemme on vastata sinulle saman tai viimeistään seuraavan työpäivän aikana. 

Valitse, haluatko meidän vastaavan sinulle sähköpostitse vai puhelimitse. Vastaamme mielellämme myös yleiseen palautteeseen niin halutessasi. Valitse myös tällöin, miten haluat meidän olevan sinuun yhteydessä. Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi ja/tai matkapuhelinnumerosi on oikein.