Olet täällä

Esikoulujen partioviikko

Esikoulujen partioviikkoa vietetään taas keväällä 2018!

Partiolaiset kutsuvat kaikki esikoululaiset mukaan Partioviikon viettoon huhtikuussa 2018.

Partioviikolla 2018 esikoululaiset pääsevät tutustumaan partion jännittävään maailmaan! Viikon aikana kokeillaan uusia asioita ja liikutaan luonnossa. Jokainen lapsi saa oman tehtäväkortin, johon kerätään tarroja viikon aikana. Viikon päätteeksi lapset palkitaan Partioviikko-pinsseillä.

Opettajan opas sisältää ohjeet viikon aikana tehtäviin aktiviteetteihin. Aktiviteetit on lajiteltu oppaaseen esikoulun opetussuunnitelman tavoitteiden mukaan. Oppaassa on myös ohjeita partiotapoihin ja lukuisiin leikkeihin. Materiaali on esikouluille ilmainen.

Esikoulut voivat käyttää materiaalia itselleen sopivana ajankohtana, joko partioviikolla 23.-29.4. tai vaikka vasta toukokuussa. Kampanjan materiaaleihin pääset tutustumaan tämän sivun alalaidassa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kampanjaan on päättynyt vuoden 2018 osalta.
Mukana Partioviikon viettämisessä on tänä vuonna 24 000 lasta 1500 esikouluryhmästä.

Lippukunta, osallistu tekemällä vierailu!

Partioviikon aktiviteetit onnistuvat esikoulun henkilökunnan voimin, mutta osana sitä voi järjestää myös lippukunnan vierailun. Se on loistava tapa syventää lasten kokemusta ja markkinoida omaa syksyllä alkavaa toimintaa. Parhaimmillaan vierailusta voi muodostua jatkuva yhteistyö esikoulun kanssa. Lue lisää vierailun järjestämisestä. Kannattaa lukea Timanttipartion onnistuneesta kokemuksesta  ja hyödyntää oheisia esikouluille tarkoitettuja materiaaleja.

Materiaalit 2018

Suomenkieliset materiaalit

Materiaalit, joihin on viitattu Opettajan oppaassa:

Materialen på svenska