Kisakutsu

PÄPAN YÖSARJOJEN KEVÄTKISAT 16.-17.5.2015

Nousukiitoa vai syöksylaskua, miten vartionne selviää  Turbulenssissa? Lähtekää ottamaan selvää! Itä-Vantaan lippukuntien Cabin Crew kutsuu vartionne Pääkaupunkiseudun Partiolaisten yösarjojen kevätkisoihin.

SARJAT

Sininen ja punainen sarja            

Kilpailuvartiossa on neljä 14–18 -vuotiasta jäsentä. Kilpailuvartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta. Tyttövartiot kilpailevat sinisessä sarjassa, poika- ja sekavartiot punaisessa sarjassa. Reitin pituus on 13–20 km.

Ruskea ja harmaa sarja                            

Vartiossa on kolme vähintään 18-vuotiasta jäsentä. Tyttövartiot kilpailevat ruskeassa sarjassa, poika- ja sekavartiot harmaassa sarjassa. Reitin pituus on 20–25 km.

Sinivalkoinen sarja

Sinivalkoinen on tarkoitettu vartioille, jotka haluavat kokea Turbulenssin, mutteivät täytä  piirinmestaruussarjojen ehtoja. Vartioon kuuluu 3–5 vähintään 14-vuotiasta jäsentä. Sarjassa kuljetaan sinisen sarjan reitti ja suoritetaan sinisen sarjan tehtävät.

OSALLISTUMISMAKSU

Vartion osallistumismaksu on 60 €, jälki-ilmoittautumismaksu on 100 €. Osallistumismaksu laskutetaan lippukunnalta ilmoittautumisajan päätyttyä. Kunkin kilpailijan SP:n jäsenmaksun tulee olla voimassa vuodelle 2015.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen on auki 1.3.- 3.5.2015. Vartion tulee ilmoittautua Kuksaan vartionjohtajan ilmoittautumistunnuksella. Jälki-ilmoittautuminen onnistuu 10.5. asti. Mainitse ilmoittautuessa: vartionne nimi, lippukunta (mitä edustatte) sarja, vartiolaisten ruokavaliot ja allergiat sekä kilpailuvartion johtajan nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

SÄÄNNÖT

Kilpailussa noudatetaan Pääkaupunkiseudun partiolaisten partiotaitokilpailujen sääntöjä.

TEHTÄVÄLUETTELO

Tehtäväluettelo julkaistaan Hepussa 1/2015 sekä kisan nettisivuilla www.turbulenssi.rocks
 

Tervetuloa mukaan kisaamaan!

Elina Hiltunen
kapteeninne & kilpailunjohtaja
etunimi.sukunimi@papa.partio.net