Saraste, Pääkaupunkiseudun Partiolaisten piirileiri
Evo, Hämeenlinna 30.7.–7.8.2012

Pestit

Ole nopea ja valitse paras, vielä vapaana oleva tehtävä itsellesi! Yhteydessä voit olla sekä molempiin HR-tyyppeihin tai kunkin osa-alueen yhteyshenkilöihin. Myös tekijäpesteihin voi jo ilmoittautua.

Päälliköt ja mestarit: Ilmoita pestistä omassa tiimissäsi.

Terveisin, leirin työvoimatoimisto – Sarasteen ÄssäDuunEja – SÄDE
Jari Mäkelä & Mikko ”Mökki” Kytö (jari.j.makela@helsinki.fi/mikko.kyto@papa.partio.net)

Huolto
Yhteydenotot: Huoltojohtaja Veli-Pekka Peltola, etunimi.sukunimi@papa.partio.net

 • Tiimimestareita (Vaeltaja, Aikuinen) Vastaat leirillä yhdessä muiden huollon ihmisten kanssa kiertotiimin eli kiertävän työvoiman koulutuksesta ja johtamisesta. Työnkuva vaihtelee päivästä toiseen eikä kahta samanlaista päivää ole.

Ohjelma
Yhteydenotot: Ohjelmajohtajat Essi Tarvonen ja Jonni Ahonen, etunimi.sukunimi@papa.partio.net

 • Liljamestareita (Samoaja, Vaeltaja, aikuinen)Sarasteella toteutetaan 24 tuntia kestävät liljat, joita on 14 erilaista ja ne kaipaavat mestareita.
  Mestarin tehtävänä on ideoida valitseemaansa liljaa ja olla vastuussa liljan toteutuksesta leirillä. Lähde siis mukaan Sarasteen siisteimpään ohjelmaosioon! Pesti alkaa oman aikataulun mukaan, mieluiten helmikuusta 2012.
  Seuraavat liljat etsivät vielä tekijöitä:
  Superlilja, Haikkililja, Prinsessa/prinssililja, Leikkililja, Sporttililja, Musalilja, Hämelilja, BFF lilja, Sisulilja, Makuupussililja, KV –lilja, Elementtililja, Arrrr -lilja (Merirosvo), Näyttislilja
  Yhteyden otot: Anni Tarvonen anni.tarvonen@gmail.com

Talous/muonitus

 

Turvallisuus
Yhteydenotot: saraste2012turvallisuus@gmail.com

 • Lääkärikymppi (Aikuinen):  Lääkintä hakee tiimiinsä lääkärikymppiä jonka tehtävänä on ennen leiriä auttaa kouluttamisessa lääkinnän omissa koulutuksissa, sekä toimia leirille osallistuvien lääkäreiden hengennostattajana ja huolehtia fiiliksestä ennen leiriä ja varsinkin leirillä. Yhdessä muiden lääkinnän kymppien kanssa tekee työvuorolistoja ja huolehtii jokapäiväisistä asioista tarpeen mukaan, sekä tekee työvuoroja leirisairaalassa tai EA -pisteellä.Pestiin otetaan mieluiten henkilö joka toimii myös siviilissä lääkärin tehtävissä.
 • Sihteerikymppi (Vaeltaja, Aikuinen): Oletko kiinnostunut hoitoalan työstä muttet ole aivan varma että mitä työ pitää sisällään ja haluaisit saada hieman kokemusta ennen varsinaista päätöstä lähteä alalle, tai haluat muuten vaan nähdä että miten leirisairaala pyörii metsäolosuhteissa? Jos kiinnostuit niin lääkinnällä on ihan täydellinen pesti just sulle! :)
  Lääkintä kaipaa riveihinsä tietotekniikan perusteet ymmärtäviä tyyppejä jotka haluavat oppia uutta ja saada uusia kokemuksia partioleirillä. Haussa olisi siis sihteerikymppi jonka tehtävänä on huolehtia sihteereiden fiiliksestä ennen leiriä ja varsinkin leirin aikana, pestiin kuuluu myös työvuorojen teko yhdessä muiden kymppien kanssa.
  Haussa myös ne sihteerit, joiden hommaan kuuluu potilaiden vastaanotto ja sisäänkirjaus sekä erinäköinen arkistointi ja juoksevien asioiden hoito. Tuu rohkeesti mukaan, pestiin perehdytetään kyllä!
 • Lääkinnän tekijöitä EA-pisteelle ja leirisairaalaan lääkäreitä sekä muita hoitoalan ammattilaisia (Aikuinen)

Muut pestit

 • Arviointi- ja palautetiimiintekijöitä (Samoaja, Vaeltaja, Aikuinen) Pesti ajoittuu leirille 30.7-6.8. Pesti sopii hyvin samoajille ja sitä vanhemmille. Tarvitaan iloista asennetta, hymyä ja  mieltä. Hyödyksiä on kiinnostus ihmisistä, heidän ajatuksistaan ja asioiden / maailman  toiminnasta. Tehtävässä saa kierrellä ympäriä leiriä ja aktiviteetteja kysellen leiriläisiltä miten leiri menee ja millaista palautetta on ollut. Pestiä voi tehdä yhden päivän session kerrallaan tai tulla kokoaikaiseksi. Kokoaikaisille annetaan myös haastavampia selvitys- ja tutkimustehtäviä. Lisätietoja Mikko Pöriltä. mikko.pori@partio.fi