Saraste, Pääkaupunkiseudun Partiolaisten piirileiri
Evo, Hämeenlinna 30.7.–7.8.2012

Liljat

Leirin keskellä seikkailijat ja sitä vanhemmat partiolaiset pääsevät vuorokaudeksi tutustumaan erilaiseen leirielämään liljoissa. Liljoissa tutustutaan tiettyyn teemaan ja uusiin partiokavereihin leirissä tai leirin ulkopuolella. Voit ilmoittaa kolme mieleisintä vaihtoehtoasi ilmoittautumisen yhteydessä.

Superlilja

Maailma kaipaa pelastajaa, kuuletko sen kutsun? Superliljassa pääset tutustumaan supersankarin elämään leiriolosuhteissa ja taistelemaan pahuutta vastaan. Pakkaa matkaasi viitta ja valmistaudu.

Haikkililja

Kaipaako sydämesi luonnon helmaan? Täällä pääset kokemaan metsäseikkailuja ja ylittämään itsesi. Seikkailunhaluiset voivat suorittaa haikin lomassa myös nahkaliljan. Tässä liljassa on mahdollista suorittaa Selviytymis -tarpon majakka.

Prinsessa/prinssililja

Haluatko glamouria leirielämään? Sininen veri vetää prinsessaliljaan, jossa pääset hiomaan prinsessa/prinssitaitojasi.

Leikkililja

Onnistuuko 100 leikkiä 24 tunnissa? Tämä lilja sinulle, joka rakastat pelejä ja leikkejä.

Sporttililja

Sarasteen olympialaiset kutsuvat! Lajit voivat olla sinulle uusia, mutta sporttimielellä ja hyvälle urheiluhengellä pärjää aina.

Musalilja

Rytmi sykkii veressä. Musaliljassa pääset jammailemaan uusien kavereiden kera. Leiri ei ole mitään ilman musiikkia, joten ota kapulat mukaan ja lähde messiin.

Hämelilja

Elämää on myös kehä 3:sen ulkopuolella. Lähde tutustumaan Hämeeseen ja luo kontakteja paikallisiin partiolaisiin.

BFF lilja

Haluatko varmistaa, että pääset viettämään tarpeeksi aikaa bestiksesi kanssa? Täällä pääset jakamaan niin hyvät kuin huonotkin puolet kaverisi kanssa.

Sisulilja

Uusia näkökulmia leirielämään tuo sisulilja. Kokeile, miltä tuntuu selviytyä normaalista leiripäivästä sokkona tai kuurona.

Makuupussililja

Tuottaako aamulla makuupussista nouseminen vaikeuksia? Ei hätää, makuupussililjassa sinä ja pussisi olette kirjaimellisesti erottamattomia. Kuinka sujuu leirielämä makuupussista käsin?

KV -lilja

How is your English? Opi uusista kulttuureista ja tapaa leirin ulkomaalaisvahvistuksia.

Elementtililja

Vesi, tuli, ilma ja maa. Tässä liljassa on tunnelmaa. Koe elementtien maagisuus ja varo, ettet polta näppejäsi, kun on vuorossa tuliosuus.

Arrrr -lilja (Merirosvo)

Hyppää kapteeni koukun ja Jack Sparrow’n maailmaan. Selvitä merirosvoaarteen kätköpaikka ennen muita äläkä unohda ottaa silmälappuasi ja uskollista papukaijaasi mukaan.

Näyttislilja

Ollako vai eikö olla, kas siinä vasta pulma. Päästä sisäinen Romeosi tai Juliasi vapaaksi ja tutustu näytelmän maailmaan. Tässä liljassa on mahdollisuus suorittaa Luovuus -tarpon majakka.