Saraste, Pääkaupunkiseudun Partiolaisten piirileiri
Evo, Hämeenlinna 30.7.–7.8.2012

Raksa ja purku — tule purkamaan Saraste!

Mikään leiri ei kohoa eikä katoa ilman näppäriä nikkaroijia ja raavaita rakentajia, niinpä myös Sarasteen rakennus- ja purkuleireille osallistuu ahkeria partiolaisia.

Mitä, missä, milloin?

Raksa- ja purkuleirit ovat ilmaisia ja niille voi osallistua samoajat, vaeltajat ja aikuiset. Ilmoittautuminen raksa- ja purkuleireille on päättynyt, mutta mukaan pääsee vielä, jos hankkii itse kuljetuksen paikalle. Tästä tulee ilmoittaa mahdollisimman pian huoltopäällikkö Veli-Pekka Peltolalle sähköpostitse etunimi.sukunimi@papa.partio.net.

Esirakennusleiri eli IST-leiri:

Raksahiki alkaa virrata IST-leirillä (International Service Team) 20.-22.7, kun Sarasteen ja Roverwayn rakennelmia aletaan pystyttää esirakennusleirin merkeissä. Paikalla on Saraste-jengin lisäksi Roverwayn palveluleiriläisiä ympäri maailmaa, eli luvassa on ainutlaatuista kansainvälistä tunnelmaa, iltaohjelmia ja herkkuruokaa unohtamatta.

Yhteiskuljetus IST-leirille lähtee perjantaina 20.7. kello 18 Olympiastadionin parkkipaikalta, ja palauttaa sinut samaan paikkaan sunnuntaina 22.7. kello 21 mennessä.

Rakennusleiri eli 36h-leiri:

Sarasteen supertehokas rakennusleiri, 36h-raksa starttaa lauantaina 28.7.

Lähdöt lauantaina 28.7. klo 9.30 ja sunnuntaina 29.7. klo 9.30. Lähtöpaikkoina Olympiastadionin parkkipaikka, Leppävaaran urheilupuisto ja Vantaan Energia-areenan parkkipaikka.

Purkuleiri:

Kuten kaikki hyvä, myös Saraste päättyy aikanaan. Lippukuntien tavarat ja yhteiset rakennelmat eivät katoa Evolta itsestään. Jääthän siis kokemaan myös huikeat purkubileet vielä leirin jälkeen!

Kuljetukset purkuleiriltä kotiin: Lähdöt leiriltä keskiviikkona 8.8., torstaina 9.8. ja perjantaina 10.8. kello 17.00. Saapuminen noin kello 19.30 Olympiastadionin parkkipaikalle, Leppävaaran urheilupuistoon ja Vantaan Energia-areenan parkkipaikalle.

Alle 18-vuotiaiden lupalappu

Alle 18-vuotiaan raksa- ja purkuleireille osallistujan tulee palauttaa huoltajan allekirjoittama lupalappu yhteiskuljetuksen lähtöön tai leiritoimistoon leirialueelle saapuessaan. Lataa lupalappu tästä (pdf).