Staabi

Suomen Partiolaisten Islannin leirimatkaa järjestää nelihenkinen Contingent Management Team (CMT) ja täältä löydät esittelyn Suomen joukkueen staabin jäsenistä.

Meri Malmari
Suomen joukkueen johtajana toimii Meri Malmari. Meri on jäsenenä kahdessa lippukunnassa;  Turun Sinikotkissa ja Meri-Porin partiossa, joista ensin mainitussa aktiivisena johtajana. Lippukuntapestejä on kertynyt useita akelasta sihteeriin ja jäsenrekisterin hoitajaan. Lounais-Suomen partiopiirissä Meri on kansainvälisen ja partioaatteellisen jaoston puheenjohtaja. Kauaksi kv:sta Meri ei pääse myöskään Roihulla, sillä siellä hän on kv-kyläpäällikkö.

Meri on asunut Islannissa vuoden ollessaan siellä vaihdossa. Vaihtovuoden jälkeenkin Islanti on säilynyt suosikkimatkakohteena, ja vierailuja on kertynyt useampia. Suomen Partiolaisten edellisellä Islannin leirimatkalla kesällä 2014 Meri oli matkan varajohtaja ja talousvastaava. Merin loputon rakkaus Islantiin näkyy hänen kissojensa nimissä ja innossa neuloa islantilaisia neuleita.

Merin tavoitat sähköpostitse: meri.malmari(a§)partio.fi

Kiia Huttunen
Kiia Huttunen on Suomen joukkueen varajohtaja ja vastaa myös joukkueen ulkoisesta viestinnästä. Kun matkanjohtajalta löytyy kokemusta Islannista, niin Kiialta löytyy kokemusta Mootista, sillä Kiia oli osallistujana Kanadan Mootilla 2013. Kiia asuu milloin missäkin päin Eurooppaa, mutta pääasiassa Englannissa ja on Pääkaupunkiseudun Partiolaisten suora jäsen. Partiossa Kiia viihtyy parhaiten projektiluontoisissa ja mahdollisimman kansainvälisissä pesteissä, ja onkin viimeisen vuoden ajan toiminut Roihun englanninkielisten nettisivujen mestarina.

Kanadan Mootille osallistuminen oli kokemus, jonka Kiia haluaa päästä elämään uudestaan Islannin upeissa maisemissa ja hieman eri näkökulmasta. Islanti on maana kiehtonut pitkään, joten on mahtavaa viimeinkin päästä sinne pidemmäksi aikaa.

Anne Salmela
Joukkueen sisäisestä viestinnästä vastaa Anne Salmela, joka oli viestintävastaavana myös edellisellä Islannin leirimatkalla. Viimeiset kaksi vuotta  Annen partiokalenteri on täyttynyt Roihun yhteistyöjohtajan tehtävistä. Vaikka Anne asuu Sipoossa, on hänen lippukuntansa Joensuun Eräsissit ja Karjalan tytöt, Annen partiopolku kun alkoi Joensuussa todellakin kauan sitten. Islannin luonto ja mukavasti suurpiirteiset ihmiset tekivät Anneen lähtemättömän vaikutuksen kesällä 2014, joten hänen oli erittäin helppo inspiroitua uudelleen Islannista.

Pasi Bom
Staabin miesedustaja on Pasi Bom. Pasin kotilippukunta on Muuratpartio, jossa hän tällä hetkellä toimii lippukunnanjohtajana. Lisäksi hän mm. vetää tarpojajoukkuetta ja on samoajien aikuisena tukena. Pasi on joukkueen seppo (seurakunnan partiotyöntekijä) ja vastaa joukkueen ja staabin hyvinvoinnista ja turvallisuudesta, lisäksi Pasi on joukkueen IST-vastaava. Työkseen hän on Jyväskylän seurakunnassa partiotyöntekijänä ja Lehtisaaren kesäkodin isäntänä. Ko-Gi -kurssin juuri suorittaneena ja matkalla seppomestarikurssille partio pitää kiireisenä niin työssä kuin vapaa-ajalla. Myös Pasi oli edellisen Islannin leirimatkan staabissa. Hänestä olisi mahtavaa avata taas aamulla teltan vetoketju ja nähdä Islannin lumihuippuiset vuoret edessään.