Suomen joukkue muodostuu leiriläisistä, leirilippukunnanjohtajista, IST:eistä ja CMT:stä eli contingent management teamistä. Yhteensä meitä lähtee jamboreelle yli 900!

Leirilippukunnat

Leirilippukunta on jamboreella kaiken toiminnan ydin. Suomen jamboreejoukkueessa on huimat 19 leirilippukuntaa ! Leirilippukunta koostuu 36 leiriläisestä ja 4 aikuisesta leirilippukunnanjohtajasta . Jamboreelle osallistuvat leiriläiset ovat iältään 14–17 -vuotiaita. Leirilippukunnat muodostetaan niin, että samalta alueelta Suomesta jamboreelle lähtevät kootaan yhteen, jotta ennakkotapaamisia olisi mahdollisimman helppo järjestää.

IST – International Service Team

24. maailmanjamboreella noin 9000 IST :iä eli palveluleiriläistä huolehtii leirin päivittäisestä toiminnasta. Lyhenne tulee sanoista International Service Team. IST:iksi voivat hakeutua ennen leirin alkua 18 vuotta täyttäneet. IST-sivulta voit lukea tarkemmin mm. IST-pesteistä sekä IST:ien omasta ohjelmasta.

CMT - Contingent Management Team

eli vapaasti käännettynä joukkueen laajennettu johtoryhmä. Suomen joukkueen CMT:hen kuuluu johtoryhmä sekä sen eri vastuualueista muodostetut tiimit: Matka, Osallistujat, Palvelu, Resurssi, Viestintä ja markkinointi (ViMa) sekä Yhteistyö. Scrollaa alaspäin ja tutustu CMT:n tiimeihin tarkemmin!

Suomen joukkue kuvin ja luvuin

Leiriläisiä: 670
IST:ejä: 150
Leirilippukunnanjohtajia: 74
CMT: 30

Ihan huippua, että meitä on oikeasti lähdössä jamboreelle kaikista Suomen partiopiireistä!

Eniten lähtijöitä on kaikkiaan Pääkaupunkiseudun Partiolaisista (222 lähtijää) ja samaisesta piiristä maailmalle starttaa myös suurin leiriläisjoukko (182 leiriläistä). Suurin IST-ryntäys sen sijaan tulee Lounais-Suomen Partiopiiristä (40 IST:iä).

Suomen joukkueen johtoryhmä

Joukkueenjohtajat
Anne Salmela ja
Juho Keitaanniemi

Annella ja Juholla on hyppysissään koko jamboreeprojekti.

Osallistujapäälliköt
Liina Mansukoski
ja Katriina Rauman

Liinalla ja Katriinalla on verkoissaan sekä leirilippukunnat että IST:t niin leirillä kuin ennen leiriä.

Palvelupäällikkö
Risto Lievonen

Risto pitää huolen siitä, että Suomen joukkueella ovat varusteet kunnossa ja että jamboreematka on kaikille turvallinen kokemus.

Matkapäälliköt
Kalle Virtanen ja Katleena "Skeitti" Kortesuo

Kalle ja Skeitti huolehtivat siitä, että pääsemme leirille ja takaisin, sekä vastaavat oheismatkapaketin suunnittelusta.

Yhteistyöpäällikkö
Nela Söderman

Nela pyörittää Suomen joukkueen NHQ:ta, joka on leirin aikana kaiken tiedon ja yhteydenpidon keskus. NHQ:n yhteydessä on Suomea esittelevä muille kansallisuuksille esittelevä näyttely, jonka toteutus on Nelan vastuulla.

Markkinointipäälliköt
Susanna Pyörre ja
Pauliina Seulu

Susku ja Pauliina markkinoivat, tiedottavat ja hehkuttavat jamboreeta, sekä keräävät kuvin ja sanoin talteen jamboreemuistoja.

Resurssipäällikkö
Anna Savisaari

Anna vastaa projektin taloudesta sekä mm. joukkueen yhteisten vaatteiden hankinnasta

Meihin kaikkiin saa yhteyden etunimi.sukunimi(at)partio.fi

CMT eli Contingent Management Team

Osallistujat-tiimi

Osallistujat-tiimin vastuulla on lähes koko Suomen joukkue. Tiimistä löytyvät sekä leirilippukuntien välittäjät että IST-mestarit eli käytännössä he huolehtivat sekä leirilippukunnista että IST:eistä.

Leirilippukuntavälittäjät
Mikko ja Minna

Huolehtivat leirilippukunnista kouluttamalla leirilippukunnanjohtajia sekä tukevat leirilippukuntia leirin aikana, jotta kaikkien jamboreekokemus olisi mahdollisimman onnistunut!

IST-mestarit
Emma ja Salla

Huolehtivat Suomen joukkueen IST:ien hyvinvoinnista ja tiedonkulusta tarjoten eväät onnistuneeseen ulkomaan partiokokemukseen IST:llemme

Palvelu -tiimi

huolehtii nimensä mukaisesti Suomen joukkueen palveluista. Tiimistä löytyy joukkueen lääkäri ja hyvinvointimestari. Lisäksi tiimillä on vastuullaan joukkueen leirirekisteri, hankinnat, kuljetukset, turvallisuus ja huolto.

Matka-tiimi

vastaa (yllätys, yllätys) lennoista ja oheismatkan kaikista järjestelyistä. Vastuukuvaus on lyhyt, vastuu suuri.

Resurssi-tiimi

Resurssi-tiimin Anna ja Make pyörittäväy taloustaulukoita. Rahan lisäksi tiimillä on myös silmää ulkoiselle kauneudelle, sillä Resurssi-väki vastaa joukkueemme edustusasusta ja muista jamboreetuotteista.

Yhteistyö -tiimi

pitää joukkueemme lippua korkealla jamboreella. Suomen joukkueen NHQ eli joukkueen toimisto ja kaiken tiedon alkulähde on yhteistyön vastuulla, samoin jamboreelle vietävä sauna ja Suomea esittelevä interaktiivinen näyttely. Lisäksi tiimi on linkki pohjoismaisiin partiolaisiin ja kotimaisiin yhteistyökumppaneihin.

Toimistomestarit
Meri ja Martta

Pyörittävät Suomen NHQ:ta eli toimistoa

Suomi-näyttely-mestarit
Maiju ja Elina

Esittelevät Suomea NHQ:n yhteydessä toimivassa Suomi-näyttelyssä

Saunamestarit
Mikko ja August

tuovat suomalaisen saunan jamboreelle!