Suomen joukkueen logolla varustettuja vaatteita ja muita tuotteita on toivottu lisää useammassa leirilippukunnan tapaamisessa ja kevään fiiliskyselyssä. Erityisesti on toivottu lisää logollisia T-paitoja, mutta me päätimme laittaa tarjolle hieman isomman tuotevalikoiman.

Suomen joukkueella on nyt Spreadshirt-verkkokaupassa valikoiman tekstiilejä, joita voit tilata Suomen joukkueen logolla. Huomaathan, että tuotteet eivät ole joukkueemme virallisia edustusasuja tai -tuotteita, vaan vapaaehtoinen lisä jo olemassa oleviin virallisiin varusteisiin.

Spreadshirt on print-on-demand -verkkokauppa, jonka kautta on mahdollista tarjota omalla designilla somistettuja vaatteita ja muita tuotteita. Yrityksen vastuullisuudesta voi lukea tarkemmin heidän omilta sivuiltaan . Jos tuotteiden kanssa on ongelmia, esim. painojälki on huono tai tilattu vaate on väärää kokoa, olethan suoraan yhteydessä tavaran toimittajaan. Suomen joukkue on mahdollistanut valikoiman tilaamisen luomalla jamppilogoilla somistetun valikoiman, mutta emme ole palvelun tarjoaja.

Pääset suoraan haluamallesi tuotesivulle napsauttamalla tuotteen kuvaa tällä sivulla. Valitse koko, siirrä ostoskoriin, maksa tilaus ja odota tuotteen saapumista lähipostiisi. Tuotteiden toimitusaika on tavallisesti 1-5 arkipäivää, joten juhannukseen mennessä tilatut tuotteet ehtivät varmasti perille ennen jamppia.

Tutki, fiilistele ja tilaa omasi – partioteemaisia pussukoita, T-paitoja ja huppareita ei ole ikinä liikaa!

NAISET

Huom! naisten t-paita: ota reippaasti tavallista suurempi koko tai valitse miesten paita!

MIEHET

REPPU, KANGASKASSI JA VYÖTÄRÖLAUKKU