JOIN IN tarvitsee selityksekseen oikeastaan vain yhden täydentävän sanan: join in jamboree. Kyseessä on Suomen jamboreejoukkueen tuottama tuhti paketti kaikenlaista puuhaa ja tehtävää, joka jollain tavalla linkittyy ensi kesän jamboreehen, esimerkiksi tämän vuoden järjestäjämaiden perinteisiin ruokiin ja kulttuureihin.

JOIN IN ei missään nimessä ole tarkoitettu vain jamboreeosallistujille, vaan se on suunnattu kaikille suomalaisille lippukunnille. Ohjelmasta löytyy kivaa tekemistä eri ikäkausille, sisälle ja ulos, ryhmän kokoontumiseen tai vaikka jamboreeteemaiselle viikonloppuretkelle.

LATAA JOIN IN -PAKETTI TÄSTÄ!

Näitä pitää ainakin kokeilla

Omalla partioporukalla ensin hyvällä säällä ultimatefrisbeetä niin pitkään, että nälkä alkaa kurnia vatsassa. Pääruuaksi nautitaan meksikolaisen järjestäjämaan inspiroimaa tacovuokaa guacamolella ja jälkiruokaksi kanadalaista suosikkia. Arvaatko? No totta kai pannukakkuja vaahterasiirapilla. Nam!

Illalla rötvätään lattialla ja askarrellaan ilotulituksia 4th of Julyn hengessä. Tai voidaan tehdä niinkin, että käsistään taitavimmat kutovat sukkia ja seuraavat muiden ”Huivit hukassa” -peliä. Lopuksi pistetään itseaskarreltu piñata päreiksi ja jaetaan herkkusateesta kuva #amerikanjamboree ja #joininjamboree.

Ja vaikka mitä tehtävää jää vielä seuraaviin kertoihin! Join in jamboree and have fun!