ennakkoinfo

Miten saan tietoa?

Lähtijöille on luvassa ennen lähtöä ennakkotapaamisia ja leirikirjeitä. Ennen lähtöä kaikki saavat vielä kouraansa Joukkueen jäsenen kirjan, joka kerää keskeisen jamboreeinfon lähtijän kannalta yksiin kansiin. Käänny tiedonjanossasi etupäässä leirilippukunnanjohtajiesi tai IST-vastaavien puoleen.

Sähköinen viestintä
Leirikirjeet
Ennakkotapaamiset

Sähköinen viestintä

On ensiarvoisen tärkeää, että pidät sähköpostiosoitteesi ajan tasalla ja luet sitä säännöllisesti. Mikäli sähköpostiosoitteesi muuttuu, ilmoita siitä välittömästi jäsenrekisteri Kuksaan sekä omille leirilippukunnanjohtajillesi. ISTien osalta riittää Kuksa-ilmoitus. Ohjeet jäsenrekisterin käyttöön ja tietojen tarkastamiseen löydät täältä.

Jamboreejoukkue lähettää tarpeen mukaan, eli karkeasti kuukausittain uutiskirjettä, jossa kerrotaan tärkeimmät jamboreehen liittyvät uutiset. Kaikki ilmoittautuneet on lähtökohtaisesti liitetty sähköpostilistalle. Mikäli uutiskirjettä ei tahdo, voi siltä erota. Kirjeen voit tilata uudestaan etusivultamme.

Todella tärkeät tiedonannot lähetämme sähköpostitse listalta irtisanoutumisesta huolimatta. Lähetetyt uutiskirjeet ja postitse lähettämämme materiaalit löytyvät kaikki materiaalipankista.

Lisäksi sosiaalisen median kanavamme täydentävät muuta viestintäämme. Nopeiten uuden tiedon saat seuraamalla Twitter-tiliämme ja Facebook-sivuamme sekä verkkosivujamme.

Leirikirjeet

Ensimmäisen leirikirjeen olet saanut postitse kotiisi. ISTeille kirjeessä oli oma tietopaketti, ja leiriläiset taas saivat tietää oman leirilippukuntansa kokoonpanon ja johtajat sekä heidän yhteystietonsa. Kirjeessä oli myös tietoa ensimmäisestä ennakkotapaamisesta.

Toinen leirikirje jaetaan kolmannen leirilippukuntatapaamisen ja toisen IST-tapaamisen yhteydessä toukokuussa 2015.

Ennakkotapaamiset

Leirilippukunnat tapaavat toisensa kolmesti ennen jamboreelle lähtöä. Tapaamisen järjestävät leirilippukunnanjohtajat. ISTeillä ennakkotapaamisia on kaksi. Tapaamisen järjestävät IST-mestarit. Tapaamisiin pyritään järjestämään videoyhteys, jotta niitä voi seurata verkossa.

Tarkemmat tapaamisaikataulut ja -paikat saat tietoosi leirilippukuntasi johtajalta tai IST-vastaavilta. Karkeasti tapahtumat ajoittuvat seuraavasti:

  • Syyskuu, leirilippukuntien I tapaaminen
  • 16.11., IST-tapaaminen
  • Tammikuu 2015, leirilippukuntien II tapaaminen
  • Toukokuu 2015, leirilippukuntien III tapaaminen, IST-tapaaminen

Lähtijän läystäke –niminen joukkueen jäsenen vihkonen jaetaan kaikille toukokuun tapaamisessa.