kansi

Jamboreekirja sähköisenä – loppuraportti julkaistu

Jamboreesta kertova kirja lienee kolahtanut kaikille jo postiluukuista. Kirja löytyy  sähköisessä muodossa samasta Issuu-palvelusta kuin LeiriJampostitkin. Myös koko jamboreeprojektin loppuraportti on saatavilla materiaalipankista.

Leirikirjan löydät myös tämän linkin takaa.

Koko projektin ja kaikkien osa-alueiden (johtaminen, talous, huolto, ohjelma ja matka, NHQ, osallistujat, viestintä) lukijaystävälliseen loppuraporttiin pääset tutustumaan tästä.

Loppuraportissa kerrotaan, miten monen miljoonan euron ja tuhannen partiolaisen revohka saatiin turvallisesti Suomesta Japaniin ja takaisin. Miten koko touhua parin vuoden ajan johdettiin ja missä vaiheessa tehtiin mitäkin? Miksi rahat riittivät niin hyvin? Mitä vaatikaan merikonttien ja saunan laivaaminen Japaniin? Millaista oli Suomen joukkueen päämajan pyörittäminen? Miten ihmeessä yli 70 leirilippukunnanjohtajaa kerättiin kokoon ja miten valtavaa osallistujamäärää hallittiin?  Miten Japanin kaukojamboreelle saatiin lähtemään ennätysmäärä ihmisiä ja miten viestintä hoidettiin? Kuinka tästä oikeasti edes selvittiin?

Ja tärkeimpänä juttuna tietysti mikä meni mäkeen ja missä onnistuttiin. Lue ja hämmästy! Lue vaikka vain osa. Bonuksena myös osallistujilta kerätty palaute. Myös johtoryhmään voi olla yhteydessä ja kysyä kokemuksia homman hoitamisesta.

Se onpi opiksi tulewaisille, wiisaudeksi nuorisolle, tiedoksi, cuinka ennen tehtiin, jotta woisi wirheet wälttää, mutta menestystä matcia!