JPY_Banknotes

Jamboree palauttaa osallistumismaksua – palautusta haettava erikseen

Suomen jamboreejoukkue palauttaa maksettuja osallistumismaksuja 262 € kaikille joukkueen mukana matkustaneille. Omatoimi-ISTeille palautuksia ei makseta. Jotta palautus voidaan maksaa, on jokaisen haettava palautusta ja ilmoitettava tilinumeronsa Suomen Partiolaisten kululaskujärjestelmässä. Palautusta on haettava torstaihin 31.3. mennessä.

Jamboreejoukkueen matkabudjetti jäi reissun päätteeksi reilusti ylijäämäiseksi suotuisan valuuttakurssin ja odotettua matalampien kustannusten vuoksi. Myöskään budjettiin varattua puskurirahastoa ei ollut tarvetta käyttää matkan aikana. Ylijääneet osallistumismaksut palautetaan oheismatkalaisille ja leirimatkalaisille.

Säästöt syntyivät joukkueen matkabudjetista. Tämän vuoksi maksuja ei palauteta omatoimimatkalaisille, jotka maksoivat matkakustannuksensa itse.

Jotta saat sinulle kuuluvan osallistumismaksun palautuksen itsellesi, toimi näin:

Palautuksen hakeminen:

  • Rekisteröidy Suomen Partiolaisten kululaskuohjelman käyttäjäksi ohjeen mukaisesti osoitteessa: https://kululasku.partio.fi. (Osalla partiopiireistä on käytössä sama kululaskuohjelma. Jos olet jo rekisteröitynyt ohjelmaan, voit käyttää tähän samoja tunnuksia). Rekisteröitymisen yhteydessä varmista, että kirjaat Omat tiedot -kohtaan tyypiksi luottamushenkilö (ei työntekijä).
  • Valitse organisaatioksi Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry
  • Kirjaa alla olevan kuvakaappauksen mukaiset valinnat/ kirjaukset. Tarkoitus ja lisätietoja -kohtiin voit kirjoittaa Japanin jamboreen palautus. Kululaskuun ei tarvitse liittää kuittia.
  • Voit hakea palautuksen useammalle saman perheen jäsenelle muuttamalla kululaskun summa kohdan lukua. Tällöin on tärkeää merkitä selvästi laskuun kaikki henkilöt, joille palautusta haetaan.
  • Lomake on käytössä torstaihin 31.3. asti.

kululaskuesimerkki

Osallistumismaksun palautusta on haettava torstaihin 31.3. mennessä. Tämän jälkeen maksuja ei ole mahdollista saada takaisin, sillä projektin tilit suljetaan.

Jos sinulla on kysyttävää asiasta, ota yhteyttä Suomen Partiolaisten kv-koordinaattoriin numeroon (09) 8865 1108 tai sähköpostitse katriina.kuusela@partio.fi.
 

Tervetuloa partiomatkalle myös ensi vuonna!

Myös vuonna 2017 järjestetään mielenkiintoisia kansainvälisiä reissuja:

  • Suomesta lähtee joukkue maailmanjärjestö WOSMin vaeltajatapahtuma World Scout Mootille 25.7–2.8.2017 Islantiin
  • Seuraava Explorer Belt järjestetään heinäkuussa 2017.

Molemmista reissuista tulee lisätietoa vielä tämän kevään aikana. Lisäksi kesällä 2017 Suomen Partiolaiset organisoi myös tarpojille sopivan leirimatkan jollekin eurooppalaiselle partioleirille. Tämän reissun matkanjohtajahaku avautuu keväällä.

P.S. Kirjat postitetaan painosta koteihin 3.3.! Tarkkaile siis postiasi!