jamboree-elokuva

Suomen joukkueen jamboree-elokuva on julkaistu!

TÄTTÄRÄÄ!! Rumpujen pärinää ja pasuunain puhallusta! Suomen joukkueen jamboree-elokuva on valmistunut ja kaiken kansan nähtävissä internetin ihmemaassa!

Noin puolen tunnin mittaisen dokumentaarisessa elokuvassa kuullaan haastatteluita siitä, millaista jamboreella oli. Lisäksi ehta kuvamateriaali vie sinut taatusti tunnelmalliselle matkalle Kirara-Haman hikisiin, mutta ah, niin ikimuistoisiin päiviin.

Elokuva on saatavissa niin terävänä piirtona ja kähäkällä kuvanlaadulla, että arempia silmiin sattuu ja huononäköistenkin näkö korjaantuu kuin laserleikkauksen jäljiltä. B-P suosittaa elokuvaa katsottavaksi isolta näytöltä!

Saadaksesi mahdollisimman hyvän kuvanlaadun klikkaa Youtube-soittimen oikeassa alakulmassa olevaa pienen rattaan kuvaa ja valitse sieltä Laatu-valikosta niin isoja pikselilukuja (p) kuin verkkokalvot ja putket kestää.

Mestariteos on valmis. Olkaa hyvä: Takaisin Japaniin – Suomen joukkueen jamboree-elokuva (Ohjaajana sekä suurpäärinä joukkueen armoitettu videokuvaaja Aapo Rainio).

Tätä saa jakaa, jotta jamboreen siisteys paljastuu ihan kaikille. Kohti Jenkkejä, joukot!