OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jamboreeteltat myynnissä – varausmahdollisuus auki!

Lisäys 6.10.2015 klo 19.20
Teltat on varattu loppuun. Varauksessaan onnistuneille ilmoitetaan sähköpostitse.

Suomen jamboreejoukkueen Japanissa käyttämät siniset Big Fun 8 -teltat ovat myynnissä. Telttoja voi varata täyttämällä lomakkeen. Teltat on haettava käteismaksua vastaan 31.10. Hattulasta. Kaikille halukkaille ei voida taata telttoja.

Teltat on alustavasti jaettu kolmeen kuntoluokkaan:

  • 150€:n telttoihin, joissa ei ole Japanin päässä ilmoitettu vikoja;
  • 100€:n telttoihin, joissa on korjattu pikkuvika ja
  • 50€:n telttoihin, joissa on useampi pieni vika, mukaan pakattu varaosia tai ne on pakattu Japanissa aavistuksen kosteana.

Telttoja voit varata tästä. (https://docs.google.com/forms/d/1KUJUr5h86NRkABaluR6YsV-TGGSRA91kGRkRcMGuwF8/viewform ) Varanneille ilmoitetaan etukäteen, onko heidän haluamaansa telttaa tai muuta korvaavaa telttaa saatavilla.

Telttojen kunnosta merimatkan jäljiltä ei anneta takeita, vaan teltat myydään siinä kunnossa ja kuntoluokassa kuin ne myyntipäivänä 31.10. ovat. Myynti alkaa klo 10.00 kuljetusyhtiö Fagerlundin terminaalialueella osoitteessa Merventie 58, Hattula.

Telttoja ei voi maksaa kortilla, eikä niitä ole mahdollista saada kotiinkuljetuksella. Ainoa konsti saada varaamansa teltta on tulla noutamaan sitä itse tai laittaa sopiva bulvaani tahi kätyri asialle. Suosimme varauksissa lippukuntia, jolloin teltat menevät partiokäyttöön.

Pidätämme vielä pienen varauksen myyntipäivän vaihtoon, sillä matkalla olevien konttien maahantulomuodollisuudet saattavat ottaa aikaa. (Vaikka tällä kertaa mukana ei ole edes kortsuja.)