joukkuekuva2

Koe jamboreemuistot kuvin, jutuin, videoin!

Jamboreereissusta on tallessa upeita muistoja, joiden ääressä voit kyynelsilmäistyä illasta toiseen. On valokuvia, jamposteja, verkkojuttuja ja videoita. Mars nostalgiaan!

Leirin aikana otetut joukkueen valokuvat löytyvät albumeittain FlickRistä.

Leirin aikana julkaistiin kotijoukkojen iloksi nippu upeita videoita esimerkiksi avajaisista ja päättäjäisistä, saunasta ja vaikka mistä! Ne löydät YouTube-kanavaltamme.

Kaipaatko LeiriJamposteja, jotka ilmestyivät päivittäin ilmoitustauluille? Ne löytyvät kaikki Issuusta, voit tulostaa vaikka jokikisen ja tapetoida niillä makuuhuoneesi seinät!

Kotijoukoille tarjoiltiin joka päivä useita raportteja siitä, mitä päivisin tapahtui ja millaista leirillä oli. Mukana oli muun muassa medialähettiläidemme tekstejä! Niitä löytää kahden linkin takaa. Toisen takana on ne, jotka on tägätty leirin aikana tägillä Jamposti, toiset taas kovia uutisia. Eipä niillä paljon leirin aikana ollut väliä, joten suloisesti ovat sekaisin!

(Joo, tässähän olisi voinut olla johdonmukainen. Älkääs nyt nillittäkö vaan nautiskelkaa vain molempien linkkien takaisista jutuista!)