Kuutamo

IST-päättäjäisiä juhlittiin eilen

Eilen jamboreella pidettiin ISTien omat päättäjäiset leirialueen Dome-hallissa. Päättäjäisissä kiitettiin palveluleiriläisiä kovasta uurastuksesta. Täällä on erilaisissa hommissa palvellut noin 8 000 vapaaehtoista. Ilman heitä ei maailmanleiri olisi ollut mahdollinen.

Kunnon IST-hengessä palveluleiriläiset olivat suunnitelleet suuren osan ohjelmasta itse, ja viihdyttivät toisiaan muun muassa tanssi- ja lauluesityksillä.

20150801-jamboree_ville_tarhala- P8010166-2

Tänään Kirarahamasta poistuu Suomi-muumeja kahdessa lähtöaallossa. Leirialueella yhä olevista ISTeistä suuri osa on lähdössä tänään. Huomenna poistuvat sitten viimeisetkin muumit kohti luontaisia esiintymisalueitaan.

Päämajamme NHQ pakataan tänään kasaan, ja muun muassa viestintä muuttaa teltojen kupeeseen puun alle. Sieltä sitten parhaamme mukaan tviittailemme kilpaa aitojen lintujen kanssa. Siispä ei huolta: jos tunnumme hieman hiljenevän entisestä, se johtuu vain siitä, ettei internet yllä toimistopusikkoomme aivan samoin kuin ennen, tai että körötämme jo muiden muumien mukana kohti luotijuna-asemaa. Kuulumisia päivitellään yhä näille verkkosivuille ja etenkin someen aina, kun mahdollista.