Joukkueen vaatetus

Kaikille Suomen joukkueen jäsenille kuuluu osallistumismaksuun kaksi teknistä pikee-paitaa, kalastajanlakki ja kaksi kappaletta joukkueen merkkejä. Vaatetuksen toimittaa Noname. Lisää joukkueen merkkejä voi tilata verkkokaupasta.

suomen partiolaiset pike

Joukkueen T-paidan kokotaulukko löytyy täältä. Hatun koko on joko 57, 59 tai 60. ISTeillä oli mahdollisuus sovittaa paitaa ja hattua IST-tapaamisessa, leirilippukunnat sovittavat niitä tulevassa tapaamisessaan. Mikäli IST ei ole ilmoittanut paidan ja hatun kokoa sovittamisen yhteydessä, voi sen ilmoittaa 19.12.2014 mennessä sähköpostitse toimitetun IST-pestikyselyn yhteydessä.

Mikäli kokotietoja ei ilmoita, tilataan automaattisesti Unisex-L-koon paita ja isompi, koon 59 hattu.

TuplahattuKuumassa ilmanalassa päätä hyvin suojaavan hatun väri on oikeasti partionsininen, eli samanvärinen kuin itse paitakin.
Kuvan mallikappaletta ei saatu sovitukseen oikean värisenä, kuten ei sovitettavia paitojakaan joista puuttuivat värin lisäksi painatukset.

Paidat ja hatut jaetaan IST- ja leirilippukuntatapaamisten yhteydessä. Mikäli paitaa ja hattua ei pääse noutamaan (eikä kaveri nappaa sitä mukaansa) toimitetaan niitä pyydettäessä kootusti lähimmälle piiritoimistolle.

Jokainen lähtijä voi tilata itselleen lisää joukkueen paitoja verkkokaupasta omakustanteisesti hintaan 22€ + 5€:n toimituskulut. Paidan voi tilata Nonamen verkkokaupasta osoitteesta http://club.nonameshop.se/?lang=fi. Ostaessasi paitaa valitse seuroja listaavasta alasvetovalikosta Partio jäsenet. Salasana verkkokauppaan on partiononame. Lisätilausmahdollisuus on voimassa 31.1.2015 saakka.

Mitä on hankittava itse?

Jokaisen on lisäksi hankittava omalla kustannuksellaan virallinen partiopaita (sininen, ruskea tai vihreä) ja siihen kuuluvat merkit sekä siisti, hyvän maun mukainen viralliseen paitaan käyvä tumma pitkä tai lyhyt alaosa.

Lisäksi kaikkien on ostettava väiski ja ulkomailla käytettävä Suomen Partiolaisten virallinen kansainvälinen huivi – näitä kannattaa käydä ostamassa partiokaupoista jo hyvissä ajoin, etteivät kaikki ryntää kesän korvalla kaupoille.

Tarkempaa varustelistausta julkaistaan myöhemmin.

Milloin mitäkin asua käytetään?

Avajaisissa, päättäjäisissä ja jamboreen puolivälin juhlissa sekä koko joukkueen yhteiskuvassa käytetään virallista paitaa, tummaa alaosaa, KV-huivia ja väiskiä.

Matkalla käytetään joukkueen T-paitaa, joukkueen hattua ja KV-huivia.

Leirillä käytetään joukkueen T-paitaa (tai omaa paitaa), joukkueen hattua tai väiskiä ja leirihuivia.