Join In -paketti

MRO_130805_7820

Maailma odottaa – Join in!

Maailmanjamboreen  yhteydessä julkaistaan perinteisesti Join In (eng. “tule mukaan”) -paketti. Se sisältää tietoa ja tekemistä maailmanjamboreen isäntämaahan sekä kansainvälistymiseen liittyen. Paketin myötä maailmanleirin tunnelmaan pääsevät virittäytymään myös ne partiolaiset, jotka eivät suuntaa oman maansa joukkueen mukana jamboreelle.

Tältä sivustolta löytyy Suomen joukkueen oma, suomenkielinen Join In -paketti. Se on jaettu kolmeen teemaa:

1. Kotimaa
2. Japani
3. WA

Paketti on vapaasti partiopiirien, lippukuntien tai vaikka IST-porukoiden käytettävissä sellaisenaan ja soveltaen. Moni tehtävistä edellyttää tiedonkeruuta: Join In ei pyri antamaan valmiita vastauksia vaan kannustaa pohtimaan itse.

Suomen joukkue seuraa, jakaa ja hehkuttaa Join In -meininkiä some-kanavillaan. Toivottavasti mahdollisimman moni joukkueen jäsen ja tukijoukkojen peruspilari jakaa kokemuksensa Join Inin parissa somessa!

Hashtagejamme ovat tuttu #japaninjamboree ja #joinin sekä SP:n ohjelmapainotuksen mukainen #kulttuuritkohtaavat. Teematehtävistä useilla on myös oma hashtaginsa, jotka löytyvät kunkin tehtävän kuvauksesta.

Join in-paketti on osa Suomen Partiolaisten vuoden 2015 ohjelmapainotusta Kulttuurit kohtaavat. Lisää kansainvälistymiseen liittyvää tekemistä kaikille partion ikäryhmille löytyy osoitteesta http://ohjelmapainotus.partio.fi/ .

kulttuurit kohtaavat logo

Ohjelmapainotuksen tehtävät ja Join In -paketti sopivat sovellettaviksi myös yhdessä.

Ps. Partio-lehden 4/2014 ennakkopähkinän vastauksiin pääsee käsiksi täällä.