IST

IST on lyhenne sanoista “International Service Team”, suomeksi kansainvälinen palveluleiriläinen. Kavereiden kesken ISTi.

ISTit pyörittävät jamboreen arkea auttelemalla erilaisissa askareissa. IST ei pääse osallistumaan kaikkeen leiriohjelmaan kuten nuoremmat leiriläiset, mutta saa kurkistaa leirin kulisseihin aivan eri tavalla. Mausteena kokemuksessa on kansainvälinen työporukka ja takuuvarma kulttuurikylpy.

ISTien ikä on tarkoin määritelty, eikä ikärajasta poiketa. ISTiksi pääsevät ne partiolaiset, jotka ovat syntyneet ennen 26.7.1997.

IST-mestareiden leirinaikainen puhelinnumero on +358 404519134. Tämä numero on voimassa 20.7 – 23.8. ISTit voivat ongelmatilanteissa olla yhteydessä tähän numeroon matkansa alettua.

ist2ist1

IST-mestarit palveluksessasi!

Suomen joukkueen ISTien omat luottohenkilöt ovat Henni  “Hemmo” Varhimo ja Lotta Holm. Henni ja Lotta ovat ISTien tukena ja turvana aina matkalle valmistautumisesta kotiin paluuseen asti.

Mestareihin saa yhteyden vaikkapa ISTien omassa Facebook-ryhmässä tai sähköpostilla henni.varhimo@gmail.com ja lotta.holm@scout.fi.

Voit olla IST-mestareihin yhteydessä suomeksi tai på svenska.