Uutiset

Jamboreekirja sähköisenä – loppuraportti julkaistu

kansi

Jamboreesta kertova kirja lienee kolahtanut kaikille jo postiluukuista. Kirja löytyy myös sähköisessä muodossa samasta Issuu-palvelusta kuin LeiriJampostitkin. Myös koko jamboreeprojektin loppuraportti on saatavilla materiaalipankista.


Jamboree palauttaa osallistumismaksua – palautusta haettava erikseen

JPY_Banknotes

Suomen jamboreejoukkue palauttaa maksettuja osallistumismaksuja 262 € kaikille joukkueen mukana matkustaneille. Omatoimi-ISTeille palautuksia ei makseta. Jotta palautus voidaan maksaa, on jokaisen haettava palautusta ja ilmoitettava tilinumeronsa Suomen Partiolaisten kululaskujärjestelmässä. Palautusta on haettava torstaihin 31.3. mennessä.


Tarkista osoitetietosi kirjan postitusta varten

kansi

Kauan odotettu jamboreekirja on viimein menossa painoon. Kirjat postitetaan Kuksasta löytyvän osoiterekisterin mukaisiin osoitteisiin. Vielä ehdit tarkistaa Kuksasta, että siellä oleva osoitetietosi on oikein ja kirja löytää perille.Jamboreeteltat myynnissä – varausmahdollisuus auki!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suomen jamboreejoukkueen Japanissa käyttämät siniset Big Fun 8 -teltat ovat myynnissä. Telttoja voi varata täyttämällä lomakkeen. Teltat on haettava käteismaksua vastaan 31.10. Hattulassa. Kaikille halukkaille ei voida taata telttoja.


Tulossa: Muistokirja ja jamboree-elokuvailta Helsingissä

IMG_5144

Merkatkaapa kalentereihinne tiistai-ilta 20.10. Silloin kaikki kynnelle kykenevät ovat tervetulleita jamboree-elokuvamme ensi-iltaan Helsingin Arabiaan. Syksyn aikana jokaisen postiluukusta myös kolahtaa Suomen joukkueen muistokirja.


Anna palautetta jamboreesta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt on aika kertoa, mitä mieltä olit Suomen joukkueen järjestämästä jamboreematkasta. Vastausaikaa on sunnuntaihin 20.9. saakka.


Koe jamboreemuistot kuvin, jutuin, videoin!

joukkuekuva2

Jamboreereissusta on tallessa upeita muistoja, joiden ääressä voit kyynelsilmäistyä illasta toiseen. On valokuvia, jamposteja, verkkojuttuja ja videoita. Mars nostalgiaan!


Kolmella jamboreelaisella todettu aivokalvontulehdus – oireita tarkkailtava

WA

Kaksi skotlantilaista jamboreella ollutta partiolaista on sairastunut bakteerin aiheuttamaan aivokalvontulehdukseen eli meningiittiin. Kyseessä ei ole Japanin aivokuume. Tautiin sairastumisriski on pieni. Suomalaisten kannattaa silti tarkkailla itseään oireiden varalta muutaman päivän ajan.


Muumien paluu – Boarding complete

IMG_5359

Viimeisetkin Suomen joukkueen tarjoamilla paluulipuilla matkaavat joukkueen jäsenet ovat nyt lentokoneissa ja lähteneet kohti kotia. Vaikka jamboree Japanissa on nyt ohi ja viestikanavamme hiljenevät hetkeksi, joukkueen yhteinen taival ei vielä ollut tässä. Pysykää kuulolla: Tiedotamme vielä uutiskirjein, verkkosivuillamme ja somessa muun muassa jälkitapaamisista.Lisää uutisia→


KuvatVideot

Instagram


Jamposti