Nyt helposti Maailman Jamboreelle - lähempänä kuin koskaan!

Tervetuloa kokemaan partiolaisten Maailmanjamboree Kristianstadissa/Rinkabyssa, Ruotsissa. Suomen joukkue on noin 1400 partiolaista, kaikkiaan leirillä on lähes 38.000 partiolaista.

Pari vinkkiä vierailua suunnittelevalle

Saapuminen

Saapumiseen leirille kannattaa varata aikaa. Vierasparkkipaikoilta saattaa kulua aikaa ennen kuin ollaan leirin porteilla.

Vierailulipun hankinta etukäteen

www.worldscoutjamboree.se/visitors/tickets

Jamboreen sivuilta voi hankkia etukäteen pääsylipun, niitä on 5000 kappaletta jokaiselle päivällä 28.7. – 6.8. paitsi 4.8., jolloin vierailupäivää ei ole.

Hinnat: 150 SEK( noin 17€), aikuinen, 75 SEK, lapsi(7-17v.). alle 7 v. ilmainen

Leirille saavutaan Check in Centerin kautta, jonka läheisyydessä parkkipaikkoja. Bussi kuljettaa Jamboreen pääportille, josta myös paluukyyti, viimeinen bussi klo. 18. Hintaan sisältyy noin 40 minuutin Jamboree-esittelykierros.

Tapaamiset

Suomen joukkueen toimisto eli NHQ  tarjoaa hyvän kohtaamispaikan. Se sijaitsee World Scout Center-alueella. Vierailla ei ole pääsyä alaleireihin ja NHQ on keskeinen paikka. Jamboreejoukkueen kotisivuilla kerrotan lähempänä leiriä NHQ:n puhelinnumero, johon voi ottaa yhteyttä. NHQ:ssa on kohtaamispaikan eli FMP = Finnish Meeting Point ilmoitustaulu, jolle voimme välittää viestejä, jos myöhästyt tai suunnitelmat muuttuvat.

Yhteydenpito kännykällä voi olla hankalaa, koska puhelinliikennettä on paljon.

Vierailuaika on klo 10-18. Leirillä voi vierailla vain yhden päivän ajan. Leirille ei voi tuoda eläimiä paitsi opaskoirat ovat sallittuja.

TERVETULOA JAMBOREELLE, SE ON AINUTKERTAINEN ELÄMYS!

Lisätietoja vierailusta

Nanna Katavisto, Suomen joukkueen PR-päällikkö, +46 73 021 5575
Hanna Suomela, Suomen joukkueen toimisto, +46 73 021 3209