Leirin suurimmat ohjelmat keräävät kymmenet tuhannet osallistujat yhteen

Ohjelma sisältää aktivoivia, hauskoja, osallistavia, moderneja ja laadukkaita aktiviteetteja, joiden avulla leirillä päästään kokemaan uusia kulttuureita, tarkastelet ympäristöä ja kestävää kehitystä, pohdit globaalia solidaarisuutta sekä rauhaa. Leirin aikan järjestetään myös kolme suurtapahtumaa: avajaisseremonia, massiivinen tapahtuma leirin keskivaiheilla sekä päättäjäisseremonia. Tuhannet partiolaiset yhdessä, mahtavaa!

Leirielämä tapahtuu pääasiallisesti alaleireissä. Jokaisessa alaleirissä on leiriläisiä useista eri maista. Kohtaamisia uusien partioystävien kanssa edesauttaa alaleireissä sijaitsevat kahvilat, nuotiopaikat ja toimintapisteet. Lisäksi leirillä on yhteisiä alueita, joista löydät kahviloita, aktiviteettialueita, näyttelyitä sekä uskonto ja hengellisyys-alueen. Nämä alueet sopivat täydellisesti kohtaamisiin ja uusien ystävien tapaamiseen.

Jamboreen aikana pääset myös kokemaan ruotsalaisen partioleirin. Jokaisella osallistujalla on mahdollisuus vierailla pienemmässä leirissä Jamboreen aikana. Tämä "Camp in camp"- kokemus tutustuttaa sinut pienempään ryhmään partiolaisia sekä perinteiseen partioleiriin.

Isolla leirillä voidaan tehdä isoja rakenteita ohjelmaa varten

Kuvat: Noora Turunen