HH väliaikatietoja

Maat, joista vieraita tulee, ovat varmistuneet. Sijoittelu perheisiin alkaa heti, kun saamme ko. joukkueilta lisätietoja. Ennen leiriä vieraiksi tulevat Espanja (49 hlö) ja Hong Kong (50). Leirin jälkeen tulevat britit (670) ja saksalaiset (73).

Kaikkiin perheisiin otetaan yhteys huhtikuun aikana. Lisää perheitä kaivataan kuitenkin yhä ja lisäilmoittautumisia kaivataan. Ilmoittautumiset tulee tehdä välittömästi osoitteeseen hhfinland [at] gmail [dot] com.

Mikäli lippukuntasi järjestää leirin HH:n aikana, niin teillä on mahdollisuus saada vieraita leirillänne. Ole yhteydessä meihin!

HH lyhyesti

Ruotsin jamboreen yhteydessä ulkomaalaiset partiolaiset tutustuvat Pohjoismaihin asumalla partioperheissä neljä päivää joko ennen tai jälkeen varsinaisen leirin. Kaikki nekin partioperheet joista ei ole osallistujia varsinaisella jamboreella voivat majoittaa ulkomaalaisia partiolaisia. Vieraita on tulossa paljon Isosta-Britanniasta ja Saksasta.

HH ennen leiriä 24.-27.7.2011
HH leirin jälkeen 7.-10.8.2011. Suurin tarve isäntäperheisiin on leirin jälkeen.
Britit 8.-12.8. tai 8.-11.8.2011 matkustusryhmästä riippuen.

Ilmoittautuminen

Muutokset, peruutukset, kysymykset sekä jälki-ilmoittautumiset tulee laittaa osoitteeseen hhfinland [at] gmail [dot] com. Jälki-ilmoittautumisia saa yhä tehdä, perheitä kaivataan!

Jälki-ilmoittautumisessa ilmoita yhteystietosi sekä kuinka monta henkilöä olet halukas ottamaan kotimajoitukseen. Kerro myös, oletko halukas ottamaan vieraat ennen leiriä, leirin jälkeen vai sekä että. Tiimimme kysyy tarvittavat lisätiedot paluuviestissä.

Ohjelma

Piirien KV-ihmisiä ja -vastaanottotiimejä rekrytään parhaillaan tekemään ohjelmaa. HH:n aikana pyritään järjestämään yhden illan partio-ohjelma esim. iltapurjehdus, kaupunkisuunnistus, metsäretki tai jotain muuta vastaavaa. Ohjelman teemana on Simply Scouting. Muuten perheiden suunnittelu vierailun sisällöstä on vapaa.

Yleisiä ohjeita, joita meidän tulee noudattaa (Ruotsin jamboreen järjestäjät, saapuvat partiojoukkueet)

  • 14-17 -vuotiaat: Vähintään kaksi vierasta / perhe
  • Yli 18-vuotiaat johtajat: 1-2 vierasta riippuen tilanteesta
  • Vieraat pääosin 14-17 -vuotiaita leiriläisiä
  • Jokainen partioperhe voi osallistua HH:n, ei vain leirille lähtijät
  • Majoitettavalle täytyy löytyä suihkumahdollisuus sekä oma huone yöpymiseen. Varmistamme näin, että vierailijalle jää mahdollisuus omaan yksityisyyteen. Aikuiset eivät nuku alaikäisten kanssa samassa huoneessa eivätkä tytöt tai pojat keskenään. Kotiperheen alle 18-vuotiaat saavat kuitenkin nukkua samassa huoneessa majoitettavien kanssa, jos he ovat samaa sukupuolta.
  • Partioperheessä on hyvä olla samanikäisiä partiolaisia kuin mitä vieraat ovat (14-17 -vuotta).
  • Ilmoitetut HH-aikataulut saattavat hieman vaihdella. Esimerkiksi britit tulevat kahdessa ryhmässä Suomeen 7.8. sekä 8.8.2011.
  • Lippukunnat saavat majoittaa vieraita myös koloilleen, jos yllä olevat ehdot täyttyvät. Pyrimme ensisijaisesti majoittamaan Suomeen saapuvat vieraat perheisiin.

Lisää ohjeita ilmoittautuneille HH-perheille tulee kevään aikana.

Aikataulu

Huhtikuu-toukokuu - tarkat ohjeet perheille, kontaktointi
HH ennen leiriä 24.-27.7.2011
22. Maailmanjamboree
HH leirin jälkeen 7.-10.8.2011
Syksy 2011 - projektin päätös.

Lisätietoa

HH-tiimiltä: hhfinland [at] gmail [dot] com
HH-vastaavalta: viljo [dot] mannerjoki [at] partio [dot] fi tai 040-82 91 050