21st World Scout Jamboree Suomen Partiolaiset ­ Finlands Scouter ry
 

AJANKOHTAISTA

Osta aito jamboreeteltta!

Tartu ainutlaatuiseen tilaisuuteen ja hanki itsellesi tai lippukunnallesi pala partiohistoriaa. Osta teltta, joka on osallistunut partioliikkeen satavuotisjuhlaan 21. maailmanjamboreella yhdessä yli tuhannen suomalaisen partiolaisen kanssa.

Halti valmisti Suomen jamboreejoukkueelle erikoiserän sinivalkoisia leiritelttoja. Kestäviä Bigfun-tunnelitelttoja on saatavissa kuuden ja kahdeksan hengen malleina. Teltat ovat ehjiä, mutta kankaita ei ole leirin jälkeen pesty. Jokaisessa teltassa on upea jamboreejoukkueen logo.

Tilaukset ja tiedustelut:
mikke.ojala (ät) jamboree2007.fi tai henrik.sandholm (ät) jamboree2007.fi

Jamboree-telttojen nouto

Ne onnelliset, jotka ovat ostaneet itselleen joukkueen jamboree-teltan, voivat lukea lisätietoja telttojen noutamisesta täältä.

Löytötavarat

Mikäli hukkasit bussimatkalla jotain, löytötavaroita (busseista) voi tiedustella ensisijaisesti kyseisen bussin leirilippukunnanjohtajilta. Jamboreella hukattuja esineitä voi koittaa metsästää jamboreen nettisivujen kautta. Yksittäisiä sukkia ja muuta pientä ei kuitenkaan kannata lähteä kyselemään.

Jälkitapaamiset

Leirilippukuntien jälkitapaamiset ovat tulossa elo-syys-lokakuun aikana. Tarkempia tietoja saat omalta leirilippukunnanjohtajiltasi.

Afterjam-paketti

Leirimatkan taltiointipaketti (leirikirja liitteineen) valmistuu loppukevään 2009 aikana ja postitetaan kaikille osallistujille.

Tulevia KV-tapahtumia

Jatka matkaasi tuleville kansainvälisille leireille. Lue lisää tapahtumista ja liity KV-postituslistalle...