21st World Scout Jamboree Suomen Partiolaiset ­ Finlands Scouter ry
 

Leirimatka

MATKUSTUS

Matkustustavaksi Jamboreelle on valittu linja-auto/lauttakuljetus. Leirilippukuntien lähtö on Turusta aamulaivalla 24.7.2007 ja paluu Turkuun on illalla 11.8.2007. IST:it lähtevät kahdessa ryhmässä 19.7. ja 22.7.2007. Linja-autojen lähtö- ja paluupaikat Suomessa ovat kunkin alueen suurimmat kaupungit ja ajoreitit kulkevat kaikkien suurempien taajamien läpi.

LEIRILIPPUKUNNAT:
Matkareitti ja kaupungit
Matkan aikataulu

IST:T:
Yhteiskuljetuksen aikataulu
IST:ien saapuminen omilla kuljetuksilla

KAIKKI:
Lontoo-päivä

VARUSTEET

Henkilökohtaiset varusteet ovat tärkeä osa leirimatkan onnistumisen kannalta. Jokaisen leirimaksuun sisältyy joitain matkan kannalta tarpeellisia tarvikkeita. Lisäksi tulossa on varustevälitys, josta osallistujat voivat tilata joukkueen omia varusteita ja tarvikkeita edullisesti käyttöönsä. Henkilökohtaiset varusteet kulkevat osallistujien mukana busseissa.

Lue lisää varustevälityksestä täältä...


Yhteisiin varusteisiin kuuluvat varusteet ja tarvikkeet majoitusta, lippukuntien leiriporttia ja muuta rakentelua, Suomen ohjelmapisteitä, leiritoimistoa, Suomi-näyttelyä ja monta muuta asiaa varten. Joukkue hankkii teltat kaikille osallistujille keskitetysti siten, että ne myydään jamboreen jälkeen. Yhteiset varusteet kuljetetaan jamboreelle konttikuljetuksina.

Suomesta vietävien varusteiden lisäksi joukkue saa käyttöönsä myös jonkin verran varusteita leiriorganisaatiolta.

TERVEYDENHUOLTO

Tietoa terveydenhuollosta, rokotusuositukset yms.

Lue lisää...