21st World Scout Jamboree Suomen Partiolaiset ­ Finlands Scouter ry
 

Johtoryhmä

HENRIK ”HENU” SANDHOLM, Turun Partio-Sissit, V-SP
Joukkueenjohtaja


Hommaani on tähän mennessä kuulunut koko projektin perustan suunnittelu ja joukkueen kokoaminen. Nyt johdan ja tuen omaa tiimiäni eli johtoryhmää, olen yhteydessä SP:hen ja leiriorganisaatioon, sovitan ihmisten ajatuksia ja mielipiteitä yhteen, yritän pysyä selvillä siitä mitä joukkueessa tapahtuu.

ANNE ”HERKKU” TOUKONEN, Mäntänvuoren Partiolaiset ry, Häme
Joukkueen varajohtaja

Vastuulleni kuuluu Suomenjoukkueen leirilippukunnat ja IST:t. Hoidan siis kaikkia asioita mikä heitä koskee! Minulla on aputiiminä välittäjät.

PETRA NAAVALINNA, Auran Tytöt, V-SP
Sihteeri

Olen johtoryhmän sihteeri, tehtävänäni on mm. pitää joukkueen ”paperit” järjestyksessä. Lisäksi Home Hospitality kuuluu tehtäväkenttääni.

JARMO ”HEINÄ” HEINONEN, Mankkaan Eräsudet, PäPa
Talouspäällikkö

Vastaan taloudesta Jamboree 2007:lla, kuten EuroJam 2005:lläkin. Tehtäväni on saada varat riittämään Suomen edustusjoukkueella - eli pidän rahanyörejä tiukalla.

MIKKO HIETA, Kaskenkaatajat, Häme
NHQ-päällikkö

Olen NHQ-päällikkö, eli johdan Suomen leiritoimistoa. NHQ on joukkueemme suurlähetystö, joka auttaa suomalaisia kaikissa ongelmissa ja pitää yllä suhteita leiriorganisaatioon, muihin joukkueisiin ja maailmanjärjestöihin. NHQ on myös matkailun edistämiskeskus, joka esittelee Suomea ja suomalaista partiota muille.

ANNA SEPPONEN, Roineen Tytöt Kangasala, Häme
Lääkintä

Toimin yhdessä Enni Vuoreman (Nuotiotytöt, V-SP) kanssa Suomen joukkueen lääkäreinä. Pidämme huolta joukkueemme jäsenten terveydestä ja hyvinvoinnista niin matkalla leirille kuin leirin aikana.

TIMO ”TELSU” VAINIO, Turun Metsänkävijät, V-SP
Kuljetuspäällikkö

Vastuualueenani on kuljetus ja tällä kertaa leirijoukkueen puolelta. Käytännössä vastaan että kaikki leirille osallistuvat pääsevät turvallisesti leirille ja sieltä taas kotiin.

ANN-KRISTIN ”FRANKKU” FRANSMAN, Raision KilliNallit, V-SP
Ohjelmapäällikkö

Olen ohjelmapäällikkö eli vastaan yhdessä mestareideni kanssa kaikesta ohjelmasta. Luvassa on ainakin ohjelmaa matkoille ja leirilippukuntien ennakkotapaamisiin sekä Join-In paketti Suomeen jääville. Leirille viemme Suomiohjelmapisteitä, joissa esitellään Suomea ja partiointiamme, valmistamme esityksiä Suomen Jamboreejoukkueen vastaanotolle sekä alaleirien iltaohjelmiin ja onpa luvassa ihan oma illanviettonsa myös joukkueemme IST:lle.

PETRI ”PETE” NIEMINEN, Tasalam Boja, Satakunta
Viestintäpäällikkö

Vastaan yhdessä viestintätiimin kanssa Suomen leirijoukkueen sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä, eli jamposti-lehdistä, lehdistötiedotteista ja monesta muusta.

MIKKE OJALA, Ulvilan Eräpojat, Satakunta
Huoltopäällikkö

Pestini tällä kertaa on joukkueen huoltopäällikkö joten yritämme tiimini kanssa järjestellä kaikille jampille lähteville mahdollisimman lokoisat oltavat.