Jamboree-logo
19. Maailmanjamboree Chilessä 27.12.1998-6.1.1999
 
etusivu
uutiset
taustatietoa
yhteystiedot
keskustelu
linkkejä
lehdistö

Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry:n logo

UUTISET

Jamboreemateriaalin keräys

Jamboreejoukkueen tiedotustiimissä haluamme koota mahdollisimman paljon jamboreemateriaalia sellaiseen muotoon, jossa tieto säilyy ja on helposti katsottavissa ja käytettävissä. Internet sekä CD-ROM eli romppu ovat tällaisia.

Jokainen voi antaa halutessaan omaa materiaaliaan talletettavaksi yhteiseen arkistoon. Koontityön järkevyyden kannalta menetelmä on seuraava:

1. VALOKUVAT tulee lähettää digitaalisina (tietokoneella olevina) tiedostoina. Voit lähettää myös paperikuvia, mutta lähetä vain duplikaatteja, sillä paperikuvia EI palauteta. Liitä jokaisen kuvan mukaan parin lauseen mittainen selostus siitä, mitä kuvassa tapahtuu.

2. VIDEOT palautetaan digitoimisen jälkeen. Merkitse kasettiin nimesi ja osoitteesi sekä liitä kasetin mukaan lappu, jossa on merkitty sekunnilleen (kasetin alusta) digitoitavien pätkien alku- ja loppukohdat.

3. KRONIKAT eli lippukuntakohtaiset päiväkirjat kertovat jälkipolville tapahtumien kulun. Lähetä kertomuksesi sähköpostina omalle lpkj:llesi, joka koostaa teksteistä "lippukunnan virallisen kronikan".

Kaikkea tarjottavaa materiaalia ei välttämättä ole mahdollista muun muassa tila yms. rajoitusten takia käyttää, joten tiedotustiimi pidättää itsellään oikeuden valita käytettävän materiaalin.

Huomaa, että materiaalia lähettäessäsi luovutat sen vapaan käyttöoikeuden partiokäyttöön, ts. palkkioita tms. ei makseta. Kaikkien materiaalia luovuttaneiden nimet tullaan kuitenkin mainitsemaan sekä internetissä että rompulla.

Materiaalia voit lähettää joko sähköpostilla osoitteeseen tapio.aijala@helsinki.fi (ilmoita etukäteen, jos aioit lähettää esimerkiksi sata valokuvaa!) tai sitten tavallisella postilla osoitteeseen

Tapio Äijälä
Neulapadontie 5 D 35
00920 Helsinki

Materiaalin viimeinen lähetyspäivä on perjantai 12. helmikuuta.

Tapio Äijälä 20.1.1999