Viestinnän ja markkinoinnin tuki

Piiri auttaa lippukuntia kaikessa viestintään liittyvässä, kuten tiedotteiden ja paikallislehtijuttujen kirjoittamisessa, toiminnan markkinoimisessa ja sisäisen viestinnän haasteissa.

Piiri ylläpitää myös sivustoa www.mukaanpartioon.fi, jonka avulla markkinoimme partiota uusille jäsenille. Jokaisella lippukunnalla on sivustolla oma sivu, jota voi käyttää paitsi uusien jäsenten houkuttelemiseen myös tiedonvälitykseen lippukunnan sisällä ja kotiväen suuntaan. Sivulle voi lisätä tiedostoja, tietoja ajankohtaisista asioista yms. Ohjeet lippukuntasivun päivittämiseen löytyvät materiaalipankista.

Piirin kuvapankin kuvia saa käyttää partiosta kertovien juttujen kuvittamiseen, kunhan kuvaajan nimi mainitaan.

Apua, ohjeita ja lisää partiotoiminnasta kertovia kuvia saat piirin tiedottajalta. Muita tukimateriaaleja lippukunnan viestintään löydät materiaalipankista.

Uutiskirje eTäplä

Piiri lähettää 1-2 kertaa kuukaudessa sähköisen uutiskirjeen, johon on koottu ajankohtaisimmat ja tärkeimmät partiouutiset Hämeessä. Uutiskirje lähetetään automaattisesti lippukunnan johtajistolle, mutta voit tilata sen itsellesi myös tällä lomakkeella.