Varainhankinta

Joulukampanja on monille lippukunnille tärkein tapa hankkia varoja toimintaansa. Kaikki kampanjan aikana kerätyt varat menevät suoraan partiotoiminnan tukemiseen.

Joulukampanja käynnistyy lokakuussa

Joulukampanja on käynnissä vuosittain loka–joulukuussa, jolloin partiolaiset ympäri Suomen myyvät kampanjatuotteita erilaisissa tapahtumissa, ovelta ovelle ja kauppojen auloissa. Hämeessä kampanjan organisoi Hämeen Partiopiiri, joka huolehtii materiaalit tuottajalta lippukunnille, kouluttaa lippukuntien asiamiehet ja ylläpitää lippukuntien tilausjärjestelmää.

Hämeessä Joulukampanjan tuotteet ovat joulukorttipussit ja adventtikalenterit. Löydät kortit ja kalenterin myös Facebookista.

Kampanjan markkinointimateriaalit sisäiseen ja ulkoiseen käyttöön sekä lisätietoa kampanjasta löydät Suomen Partiolaisten sivulta.

Lippukunnan myyntiä hoitaa asiamies

Lippukunta valitsee asiamiehen, joka on yhteydessä partiotoimistoon ja organisoi kampanjan omassa lippukunnassaan haluamallaan tavalla. Piiri järjestää asiamiehille  koulutusta ja tekee heitä varten tuhdin infopaketin kampanjasta ja sen organisoinnista sekä antaa vinkkejä ja neuvoo tilityksissä.

Joulukampanjan kalenteriasiamies ilmoitetaan Kuksaan syyskuun alussa tai sähköpostilla petri [dot] louko [at] partio [dot] fi. Pestin alkupäivämääräksi merkitään ”tämä” päivämäärä ja loppumispäivämääräksi seuraavan vuoden maaliskuun viimeinen päivä.

Asiamieskoulutukset

Jokaisen asiamiehen etuoikeus on saada koulutus pestiinsä. Asiamieskoulutuksia järjestetään lokakuussa usealla eri paikkakunnalla. Asiamies saa kiitokseksi työstään vuosittain vaihtuvan asiamiespalkinnon.

Apua lippukunnan talouden hoitoon

Lippukunnan talousasioihin, verotukseen ja varainhankintaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä piirin toiminnanjohtajaan, tommi [dot] nyman [at] partio [dot] fi (Tommi Nyman) p. 050 3110 919