HP Viestintävarras

Ikäryhmät:
Ajankohta:
21.01.2019
Paikka:
Tampereen Partiotoimisto
Hinta:
10 €
Ilmoittautumisaika:
14.12.2018 - 08.01.2019
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu

21.1.2019 klo 18.00-20.00

Vuoden 2019 viestintävarras on katsaus lippukunnan viestintään kokonaisuudessaan. Koulutus antaa perustiedot siitä, mitä kaikkea lippukunnan viestintään kuuluu ja se sopii hyvin esimerkiksi juuri lippukunnan viestintävastaavina aloittaneille partiolaisille. Kouluttajana toimii Hämeen piirin viestintäryhmän jäsen Anna Parkkomäki.

Viestintävarras avaa myös viestintäkoulutuskokonaisuuden, jossa perehdytään jokaiseen osa-alueeseen tarkemmin oman koulutuksen avulla.  Kokonaisuuteen kuuluvat some,  sisäinen viestintä, ulkoinen viestinä ja markkinointi, valokuvaus ja nettisivukoulutus. Some-koulutuksessa tutustutaan eri sosiaalisen median kanaviin ja niiden käyttöön viestinnässä. Sisäiseen viestintää kuuluu tiedotus lippukunnan sisällä, johtajistolle sekä vanhemmille. Ulkoisessa viestinnässä ja markkinoinnissa taas perehdytään viestintään eri sidosryhmille ja tuleville partiolaisille. Valokuvauskoulutuksessa perehdytään siihen, kuinka eri kanaviin tuotetaan laadukkaita kuvia. Nettisivuosuudessa käydään läpi Suomen Partiolaisten nettisivu-uudistus ja sen salat.
Koulutuksista tulee lisätietoa vuoden 2019 aikana.

 

HUOM! Osallistumismaksu laskutetaan ennen tapahtumaa. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan osallistumismaksun tai perumaan osallistumisesi viimeistään 16.1.2019. Ilmoittautumis- ja peruutusohjeet löytyvät kokonaisuudessaan sivulta www.hp.partio.fi/ilmoittautumis-ja-peruutusohjeet

Ikäkausien muut tapahtumat: