Piirihallitus kokoustaa 4/2017

 

Kevätkokous päätökset, Reissu 2017, Ilves 2017 piirileirinjohtjahaku, toiminnanalakuulumiset, Hämeen Partiosäätiön tilinpäätös, toiminta- ja talous-suunnitelmaprosessi 2018 ja uudet yhteistyökuviot olivat muun muassa asialistalla maanantain piirihallituksen kokouksessa. Kokoukseen saatiin pieni ripaus lähestyvän vapun tuntua nauttimalla kokouseväinä nakkeja ja perunasalaattia.

Piirihallituksen kokouksen ovat hallinnollisia kokouksia, joissa meillä on aina keskusteleva tunnelma. Joskus jopa niin keskusteleva, että kokoukset venähtävät. Välillä on kuitenkin tarve keskustella niin ruohonjuuritaso asioista, kuin suurista linjauksista katsoen pidemmälle tulevaisuuteen. Näin myös maanantaina.

Tuleva kevään kohokohta, paraatiretkipäivä Reissu 2017, siintää jo silmissämme. Odotukset ovat korkealla, kun osallistujamäärät hipovat 4000 osallistujaa. Hyvä sää on tilattu, kutsuvieraat kutsuttu ja Särkänniemessä tapahtuma ohjelma on toteuttamista vaille valmista. Meillä kaikilla on vahva usko siitä, että paraatipäivä on onnistunut ja innostaa kaikenikäiset juhlistamaan satavuotiasta Suomea ja viettämään hyvä yhteinen kevätretki.

Piirileiri Ilves 2019 johtajaksi haki viisi partiojohtajaa, joista kaksi hakivat työparina. Kokouksessa päätettiin, että jokaisen hakijan kanssa käydään haastattelukierros keskustellen. Myös kotitehtävä tuolle porukalle annettiin. Tavoitteenamme on, että kesäkokouksessa meillä olisi jo mahdollisuus päättää siitä kuka on leirimme johtaja. Ihan huikean hienolta tuntui, kun näinkin moni leirinjohtoon on piiristämme halukas ja valmiina hommiin!

Piirihallitus kokoustaa seuraavan kerran toukokuussa. Silloin tarkoituksena on tutkia tarkemmin jäsentilastoja.

Riina
Piirinjohtaja

PS: taitaa olla jotain taikuuttaa tässä meidän piirihallituksessa. Nimittäin viime vuonna kokoustettiin Tapparan kultajuhlien kanssa samaan aikaan, tänä vuonna kokousta siirrettiin torstain kultapelin paikalta maanantaille :) Piirihallituksen Tappara-osasto onnittelee Suomen Mestaria tänäkin vuonna!