Piirihallituksella Ilves19 ja syyskokous kiikarissa

Piirihallitus kokousti piiritoimistolla ja esityslistalla oli isoja asioita päätettävänä. Ilves19 leirinjohtaja Jaakko Honkala esitteli leirin talousarvion ja leirimaksun. Raha-asiat herättävät aina hyvää keskustelua ja niin kävi nytkin. Kuitenkin leiri staabi oli tehnyt hyvää työtä ja talousasiat saatiin päätettyä esityksen pohjalta. Ensi kesänä lähdetään sankoin joukoin Evolle ja tekijöitä kaivataan www.ilves19.fi

 

Hämeen Partiopiiri ry:n syyskokous pidetään 10.11.2018. Tämän tiimoiltakin pääsimme tarkastelemaan ensi vuoden talousarviota joka on piirin historiassa suurin. Muistakaa käydä myös tutustumassa piirihallituksen avoimiin pesteihin. Syyskokouksessa valitaan neljä uutta hallituslaista. Lue lisää ja vinkkaa sopivasta ehdokkaasta http://hp.partio.fi/ajankohtaista/piirihallituksen-avoimet-pestit

 

Suomen Partiolaisten – Finlands Scouter ry:n jäsenkokous pidetään Lappeenrannassa 16. -18.11.2018. Jäsenkokousdelegaatioon oli hakenut hyvin uusia ja vanhoja partio vaikuttajia piirin eri alueilta. Näin saimme 21 jäsenen ja varajäsenineen delegaation nimettyä.

Kisajaosto on uudistanut Hämeen Partiopiirin partiotaitokilpailuiden säännöt ja ne hyväksyttiin. Uudet säännöt tulevat voimaan 1.4.2019. Muutoksia oli tarpeen tehdä Suomen Partiolaisten uudistettua omat sääntönsä. 

Kokous venyi pisimmäksi pitkään aikaan, väillä eksyimme aiheen viereenkin, mutta tärkeää saada hyvää keskustelua aikaiseksi eikä vain nuijia päätöksiä pöytään. Meidän onneksi Heli oli varannut hyvät kokouseväät niin jaksoimme käydä kaikki asiat lävitse.

Mike

Markus Leivuori

Koulutuksesta vastaava hallituksen jäsen