LAPPEENRANTA HERE WE ARE!

Delegaatio Lappeenrannassa

LAPPEENRANTA HERE WE ARE

Bussimatka Lappeenrantaan alkoi Tuomas-kuskin ja Turkan osalta Hämeenlinnasta. Urhea kaksikkomme jatkoi matkaansa ”pienen” kierroksen kautta kohti (lue: poispäin) Lappeenrantaa, välipysäkkien ollessa Hämeenlinna-Tampere-Tuulos-Hollola-Lahti. Urheiden alkumatkalaistemme kommentti ensimmäisestä etapista: ”Moottoritie oli pitkä ja suora.” Onneksi toimistomme ihanat olivat varustaneet meidät eväspussukoin. <3 Bussissamme matkasi sekä Johtotähteen suuntaavia että delegaation jäseniä; olipa mukava nähdä tuttuja ja tutustua jo tässä vaiheessa uusiin partioystäviin.

Tampereelta lähdettäessä bussimatkalaiset joutuivat odottelemaan ruuhkassa, joten Lahteen päästäessä väsymys jonkin verran painoi ja osa torkahteli muiden vaihtaessa kuulumisia ja miettiessä viikonlopun metkuja. Tuomas-kuskin lakisääteinen tauko pidettiin Kausalan Matkakeitaalla, minkä aikana porukka sai lisäenergiaa.

Hömppätiimi oli varustanut matkalaiset visaisilla tehtävillä. Vihjevisa ja sanat piilossa-tehtävät osuivat ja upposivat, mutta joukkueiden välinen suohon laulaminen ei tällä kertaa roihahtanut liekkeihin. Muiden piirien delegaatioihin otettiin matkan aikana kontakteja ja vaihdettiin matkafiiliksiä kuvin sekä viestein ja tottahan toki jässärin asioista juteltiin eri keskusteluringeissä. Tunnelma oli iloinen ja odottava.

Pudotimme Johtotähteen menijät majoituskouluunsa. Hotellin ovea etsiessämme pyörimme linja-autolla kuin hyrrä ja haastoimme kuskin ”Toinen kierros!!!”-huudoin ajamaan liikenneympyrässä kunniakierroksia riehakkaan kannustuksen saattelemana, koska ”Kukaan ei halua olla nössön kyydissä!”. Hurtilla hämäläisellä huumorilla viikonloppua kohti…

Hotellilla pääsimme heti delegaatiokokouksessa asioihin kiinni vilkkaalla keskustelulla ja muutosehdotuksen sanakäänteitä pohtien. Saimme myös puheenjohtajaehdokkaat keskustelemaan kanssamme delegaatiota puhututtavista kokousasioista. Keskustelu oli todella antoisa ja avoin, suurkiitos ajastanne!

Iloinen Itä-Suomi, Häme on ihan liekeissä paikalla ja valmiina!

Tina ja Satu