Kevät keikkuen tulevi...!

Kevättalvi tuo piirissäkin mukanaan monenlaisia valmisteluja. Niinpä piirihallitus kerääntyi torstaina Partiotoimistolle vuoden toiseen kokoukseensa, asialistalla mm. Reissun kuulumiset sekä kevätkokousvalmistelut. Illasta povailtiin pitkää, sillä milloinkas tilinpäätöskokouksesta olisi kovin nopeasti päästy kotimatkalle…

Heti kokouksen kärkeen Reissu 2017:n johtajat Heli ja Anni kävivät antamassa tilannekatsauksen Reissun suunnitelmista. Reissun valmistelut ovat jo täydessä vauhdissa ja ohjelmassa näyttäisi olevan mukavassa suhteessa uusia tuulia ja tuttuja perinteitä. Suunnitelmissa ollaankin jo pitkällä ja allekirjoittanut on ainakin varma, että päivästä on tulossa tosi hieno! Päänvaivaa ovat tässä kohtaa aiheuttaneet tekijöiden puute sekä Tampereen ratikkatyömaan arvaamaton tilanne. Oli kiva huomata, että tämän vuoden Reissussa on annettu myös lippukunnille mahdollisuus osallistua päivän toteuttamiseen sekä rakentaa mieleisensä paraatiretkipäivä. Suomi100-juhlavuoden kunniaksi paraatin kärkeen toivotaan marssimaan sataa sudenpentua pienten Suomen lippujen kanssa, samoin Särkänniemen lavalle voi ilmoittautua esiintymään pääesiintyjien Jenni Jaakkolan ja OJS:n rinnalle. Lisätietoa Reissusta löytyy somesta (@reissu2017) ja netistä (hp.partio.fi/reissu2017).

Toiminnanalojen kuulumisten jälkeen siirryttiin kokouksen pääaiheeseen eli kevätkokouksen valmisteluun. Kevätkokous päätettiin kutsua koolle Lempäälään Hakkarin koululle 25.3. klo 13.45 alkaen. Toimintakertomus 2016 olikin jo edellisellä viikolla piirihallituksella kommenttikierroksella, joten tänään keskityttiin tarkemmin tilinpäätöksen läpikäymiseen. Tommin perusteellisen esittelyn jälkeen todettiin, että piirin talous on vakaalla pohjalla, ja allekirjoitettiin tasekirja. Kevätkokouspäivänä klo 10 alkaen on totuttuun tapaan luvassa myös johtajapäivä, jossa hämäläiset partiojohtajat pääsevät kouluttautumaan sekä tapaamaan toisiaan.

Kokouksen loppupuolella saatiin vielä katsaus O365:een siirtyneeseen intraan eli Jemmaan, käsiteltiin joulukampanjan loppuraportti, päätettiin piirin ehdotuksesta Toimiva partiojohtaja -apurahan saajaksi sekä kuultiin ja merkittiin tiedoksi henkilöstöasiat sekä ilmoitusasiat. Arvokkaaksi lopuksi todettiin, että viidellä hämäläisellä lippukunnalla on tulossa kevään mittaan 100-vuotisjuhlat! Onnea asianosaisille jo etukäteen!

Etukäteisennusteista huolimatta kokous eteni varsin sutjakkaasti, ja kotimatkalle päästiin jo kolmen tunnin kokoustelun jälkeen. Allekirjoittaneen piirihallitusuralla ei yhtä rivakkaa kokousta ole tainnut aiemmin ollakaan.

Linnunlaulua ja kevätaurinkoa itse kunkin kuunvaihteeseen!

 

Partiovasemmalla,

Minna
Viestintäryhmän pj