Hämeessä on hyvä partiopöhinä päällä!

Hämeessä hyvä partiopöhinä päällä

Pisarat tipahtelivat iloisesti räystäistä kevätauringon lämmössä, kun maanantaina käynnisteltiin Piirihallituksen vuoden kolmas kokous Lahdessa Kallentalolla. Vaikka edellisestä kokouksesta ei ollut ehtinyt kulua kuin kaksi ja puoli viikkoa, oli esityslistalle kertynyt monia isoja asioita käsiteltäväksi.

Valtaosan kokousajasta vei tällä kertaa Suomen Partiolaisten kevätpäivien ja laajennettujen valiokuntien kokousasioiden läpikäyminen sekä vuoden 2019 Piirileirin alustava suunnittelu. Totesimme, että ensimmäinen partioristeily Scoutella on houkutellut mukaansa mukavan kokoisen joukon lähtijöitä Hämeen Partiopiiristä ja piirihallituksesta.  Odotukset ohjelman suhteen tuntui laineille lähtijöillä olevan korkealla, ja työpajojen annista toivottiin saatavan paljon uutta irti.

Ilves 2019 Piirileiriä odotetaan jo lippukunnissa. Tulossa onkin huima partioelämys, jonka tunnelmista pääsevät nauttimaan kaikki partioikäluokat. Piirileirin johtaja on haussa juuri nyt! Haluammekin rohkaista kaikkia innokkaita, taitavia, vastuuntuntoisia ja kokeneita, erilaisia projekteja johtaneita partiolaisia tarttumaan tilaisuuteen.  Vielä on kuukausi aikaa laatia vapaamuotoinen, hyvä hakemus ja lähettää se toiminnanjohtaja Tommille. Hakemuksessa voi tuoda ilmi myös, jos mielessä on jo vaikka hyvä tiimi, jolla leirin johtamiseen haluaisi tarttua. (Tarkempi hakuohje ja lisätiedot pestistä löytyvät osoitteesta: http://www.hp.partio.fi/ilves19)

Kaikenlaista muutakin mukavaa partiopöhinää on meneillään ja tuloillaan. Kevään edetessä on taas perinteisen Reissu -retkipäivän aika. Lippukuntiin on lähetetty lippukuntapostin mukana tapahtuman tiedote. Tapahtumajärjestelyt etenevät hyvällä vauhdilla ja Tampereelle odotetaan kaikkien aikojen mahtavinta paraatia! Lähdetään kaikki isolla joukolla mukaan ja näytetään muulle maailmalle, että Hämeen Piirissä osataan!

Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille!

Johanna Kalliomaa
Lippukuntatuen ministeri